ברונו,קרית טבעון, אהבנו, מומלץ!

ברונו,קרית טבעון, אהבנו, מומלץ!

טיול יום שלישי (מימונה)-גן לאומי בית שעריים. בכניסה אמרו לנו מזל שבאתם עכשיו, היו פה מאות אנשים כל הפסח (להפנים לשנה הבאה- זה הזמן לטייל
).
אנחנו טיילנו לבדנו בין כל מערות הקבורה והסרקופגים. גן לאומי מעניין ומטופח, מומלץ.
צהריים הלכנו לעיסקית בברונו.
הוזמנו 3 ארוחות ל שני מבוגרים ו3 ילדות לא במצב מאוד רעב,
לראשונות
ברוסקטת פלפלים על בריוש(רוטב עגבניות טיפהלה אגרסיבי אבל טעים),לבבות ארטישוק (טעים) וגלילת חציל (גם במנה זו יש ברוסקטה טעימה עם הרוטב האגרסיבי אך טעים)
לעיקריות
פסטה ברונו פסטה אורגנית, מוקפצת עם תרד, ברוקולי ושעועית ירוקה ברוטב שמנת - מנה מצויינת, הילדות אהבו
פיצה ארטישוק- הכי טעימה שיש, נטרפה ראשונה ורק בשבילה הייתי חוזרת ( זו פיצה ירוקה ולא אדומה, בצק מעולה)
קינואה אורגנית -תבשיל קינואה בליווי מבחר ירקות קלויים וטחינה גולמית, מעולה, טעים, מפוצץ, קשה לסיים.
בכל העסקיות מגיע סלט קטן ומצוין.
כל עיסקית עלתה 68 ש"ח וכללה גם שתיה, לקחנו קפה שהיה מצוין (מגיע עם סהרון).
לסיכום- מומלץ בחום, טעים, שירות משובח של מלצרית מנומסת. רוצו! (אוכל שבושל באהבה. ככה הוא מרגיש)
המלצה נוספת- משם נסענו לבית שאן ללילות שאן- היה מרהיב ומקסים. הילדות ממש אהבו. מומלץ.
בתמונה המצורפת- פיצה ארטישוק (ובצד אפשר לראות את ברוסקטת הפלפל)
 

pix37

New member
נעים לקרוא על מקום כשר - שעושה זאת נכון

לא הולך למובן מאליו ("בישול ביתי") ואו נכנע לבנאליות מצד שני לא מנסה לקפוץ מעל הפופיק.
אלא פשוט עושה אוכל טוב ומעניין.
שמחתי לקרוא ביקורות חיובית על המקום אשר בשנים האחרונות קצת נעלם מהראדאר של הפורום.

בעבר נהגתי להמליץ על ארוחות הבוקר הנפלאות שלהם עם סלסילת המאפים תוצרת בית - אני מקווה שהיא עדיין מעולה.
 
לא שמתי לב שכשר שם.מקום כשר לא אומר אוכל גרוע

ובמחנה יהודה ממש מוכיחים זאת

גם ברונו מוכיחים
(וגם ארנולדס,מהדרין, רק יקרים, אורו בגאליה ומגנדה בכרמל למרות שמזמן לא הייתי, תוניסאי של אלי, טריפוליטאי בפרדס כץ ועוד ועוד)
וגם במסעדות הערביות והדרוזיות(שחיטת חלאל) טעים למרות הכשרות.
השוואה לחוקי שחיטה חלאל ויהודית:
http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_and_Jewish_dietary_laws_compared#Slaughter
 

העצלנית

New member
נקרא מקסים

ומחיר לא יקר מדי והפיצה נשמעת מעולה

עכשיו כשעשינו מנוי לרשות הטבע והגנים צריך לנצל אותו ולהגיע לשם לסיבוב,
וזאת למרות שיהיה לנו קשה לוותר על טאנטי באצ'י אם אנחנו כבר שם.
 
הלוואי שהיתה ליידנו כזו פיצה

ממש קינאתי, למרות שאני בכלל אוהבת בצק עבה.
מנוי מטמון זה טוב. אנחנו מטיילים המון בגנים לאומיים ונדהמים כל פעם מחדש
בשבת היינו בכוכב הירדן. מקסים.
תגידי לבעלך להרים את הכפפה ולהתחיל עם פיצות משובחות במאפיה

קיבלתי המלצה עליה ממישהיא מקיבוץ איילון... המקום מתחיל להצמיח לו שם.
היא המליצה על מאפי שמרים (או עוגת שמרים, אני לא זוכרת)

תעשו כמונו ולכו לשתיהן
יש שם עוד גנים לאומיים יפים כמו ציפורי, תל מגידו, יער אלונים ועוד.
 

חנול

New member
על אף שנשמע אוכל טוב, מרגיש טיפל'ה יקר

בשביל עיסקית שהיא צמחונית, והמנה הראשונה בה היא למעשה לחם...

לצערי, אני לא מצליחה לפתח חיבה לברונו. היא לא מרגישה "מסעדה" (כי היא בעצם בית קפה), מה שישר מרגיש לי "לא נכון" בשביל לשבת בה לצהרים, ובסופו של דבר מדובר בקונדיטוריה שהשתדרגה לבית קפה. נכון, האוכל בה נחמד, אבל אני לא מצליחה לפתח את ההתלהבות ממנה- אולי זה בגלל הישיבה על המדרכה בעצם המכוניות...בסופו של דבר מבחינתי יש מקומות שיש להם ערך מוסף אדיר אחר בסביבה, וזה נשאר קצת חסר מכאן ומכאן.
 
לדעתי זול

הכל תלוי בתמורה. מוצרי חלב עולים כמו בשר.
מוצר כמו ארטישוק על פיצה עולה יותר מפיצה עם נקניק או בשר טחון.
העיסקית נדיבה ולא צריך להוסיף לה דבר, יש גם שאריות לארוז כי אין מצב לסיים.
לגבי ראשונות לחם
א בריוש. לא לחם.
ב תלוי בבחירה. אני בחרתי ככה כי אוהבת . הבריוש טעים. בתפריט העיסקית יש היצע מגוון:
מרק היום
גלילת חציל
לבבות ארטישוק
ברוסקטת פלפלים
טרין ירקות
אני לא הרגשתי במכוניות ויש ישיבה גם בפנים. מכיוון שישבנו יום לפני בטאנטי באצ'י חששתי שההשוואה תעשה לה עוול אבל ממש לא.
היא היתה טובה ומספקת באותה מידת שביעות רצון. הפיצה היתה יותר טעימה מטאנטי, הפסטה פחות אבל כפולה בגודלה.
כששאלתי את הבנות איזו יותר טובה ברונו ניצחה.
 
כמו שרשמתי לסאלו22

זו לא בחירה טבעית שלי- סוג האוכל הזה שאני עושה בבית לא בא לי להזמין גם בחוץ (קינואה, פסטה טעימה)
זו היתה בחירה של הבנות. יש הרבה שאוהבים סוג כזה של אוכל (אוכל בית קפה),
ויחסית למקומות אחרים שיצא לי לאכול בהם (לא הרבה, לשמחתי, ארומה או לחם ארז למשל ) הרמה יותר טובה ויותר אישית בתחושה שלה.
ויפה התגובה שלך.
 

salo22

New member
תודה על הדיווח

עשינו שם לפני כשנתיים מפגש קבוצת חברים בערב, רובם מהאיזור ואהבו אז המקום, אני מצאתי את האוכל מעט דהוי ומאכזב, יותר מידי "בית קפה" במובן הלא כל כך מוצלח של המושג. מקווה בהחלט שיותר מחודדים שם היום או שאולי הגענו בערב עייף יותר, לא נראה לי שאבדוק שוב כי סוג האוכל לא מושך אותי, אבל בכל מקרה תודה שוב על ההשקעה בדיווחים
 
תלוי מה מחפשים

אנחנו חיפשנו "אוכל בית קפה" (המרכאות בגלל שזו הגדרה משעשעת אבל יש הגדרה אחרת?)
הבנות החליטו פסטה פיצה סלט.

אם זה היה תלוי בי אני תמיד מחפשת מטבחים עדתיים מסורתיים ( כלומר מסכימה איתך שסוג האוכל פחות מושך),
אבל במשך שני ימי פוסט פסח האלה נתתי להן להחליט וזרמתי איתן.

תודה, אני נהנית לדווח

 
Nice, יופי של ביקורת

בד"כ הוא מאד ריק, יחסית לבתי קפה אחרים במרכז. אני מאד אוהבת את המאפים הקטנים שלהם.
 

pix37

New member
בשעות החירות - יש תור ארוך מאוד

ביום שישי בין 0800- 1130 השעות בהן הילדים בבית הספר ולהורים יש חופש לרוב יש שם תור ענק ומאוד קשה למצוא מקום
מעבר לכך - כמעט כל בוקר יושבים שם אנשים החל מ- 0730.
אין לי מושג מה קורה שם בצהריים כי אז אני לרוב מחוץ לטבעון

אבל גם בערבים לעתים קרובות כאשר אני עובר ליד או עוצר עם אישתתי אני רואה שהמקום עובד יפה (כולל כל מיני קבוצות מאורגנות ממקומות עבודה) שחייבים למצוא פתרון בגלל הכשרות
 
למעלה