קילו בשר כתף מספר 5 - חתוך לקוביות .
ההכנה ל-4 מנות:
לחמם במחבת 4 כפות שמן ,לאחר דקה להוסיף בצל קצוץ -גס + 3 שיני שום חצויים ל-2, לטגן 2 דקות על אש בינונית ,
ולאחר 2 דקות להוסיף את קוביות הבשר ,לאחר 2 דקות טיגון כשהופכות קוביות -הבשר לצבע אפור ,יש להפוך אותם לצד השני לעוד 2 דקות,ולהעביר לסיר בישול, ו
2 עגבניות בינוניותות חתוכות לקוביות קטנות.
3 כוסות מים
לערבב בכוס מים : 3 כפות רסק עגבניות קטן,מעט פלפל-שחור,כף חוואייג'-למרק (תבלין טבעי.)
שן שום כתושה,
כף פפריקה -מתוקה, ומעט פפריקה- חריפה,
קורט מלח.
ההכנה ל-4 מנות:
לחמם במחבת 4 כפות שמן ,לאחר דקה להוסיף בצל קצוץ -גס + 3 שיני שום חצויים ל-2, לטגן 2 דקות על אש בינונית ,
ולאחר 2 דקות להוסיף את קוביות הבשר ,לאחר 2 דקות טיגון כשהופכות קוביות -הבשר לצבע אפור ,יש להפוך אותם לצד השני לעוד 2 דקות,ולהעביר לסיר בישול, ו
2 עגבניות בינוניותות חתוכות לקוביות קטנות.
3 כוסות מים
לערבב בכוס מים : 3 כפות רסק עגבניות קטן,מעט פלפל-שחור,כף חוואייג'-למרק (תבלין טבעי.)
שן שום כתושה,
כף פפריקה -מתוקה, ומעט פפריקה- חריפה,
קורט מלח.