דווחים קצרצרים שהצטברו לכדי מסה

טייק אווי הבית התאילנדי

בין הטייק היחידים שמסוגלים לעבור בשלום כמה שעות בתוך האריזה ועדיין להיות מצויינים
נקנה בצהריים ונאכל 5 שעות אחרי, בצפון.
האוכל התאילנדי לדעתי טעים גם בטמפרטורת החדר לכן אפשר ישר לטרוף ללא חימום.
האריזות לא מעוצבות או מצוייצות אבל התכולה.. OMG
 
תודה על הדיווחים.

סטייק לבן עם זעתר באמת לא נראה לי מתאים. בכלל, כל כך פשוט להצליח בהכנת סטייק לבן בבית שמניחה שהייתי הולכת על עיקרית אחרת.
 

prizman

New member
כן, משהו כזה.

אבל יש אזורים בישראל שדי קשה להשיג בהם סטייק חזיר איכותי בקצביות.
 

prizman

New member
"הצפון" זה מושג מופשט.

את חושבת שקל להשיג בשר חזיר ברמה"ג, טבריה, צפת או קרית שמונה?
כולה יש איזה 4 כפרים בערך ואולי קיבוץ או שניים שמגדלים חזירים בכל מדינת ישראל המפוארת.
 
אני חושבת שבכל מקום שיש בו ריכוז של רוסים

תהיה חנות שתמכור לבן. ועשה לי טובה, אל תתחיל כעת ויכוח על זה. רק התעוררתי...
 

prizman

New member
אז איך זה קשור לצפון?

את לא חייבת לענות, אני הולך לישון. היה לי לילה קשה.
 
ארצנו הקטנטונת היא מהצפון...זה הקשר.

וחוץ מזה יש טיב טעם ומזרע בכל מקום כמעט.

לילה טוב!!ושתהיה לך שנת
 
יש

לגבי גידול-
במעיליה איפשהו הייתה חזירייה לגידול,
לפני איזה שנתיים שרפו להם אותה ( יהודים, מוסלמים, שכנים שסבלו מהריח? אנא אערף), אין לי מושג אם עדיין פועלת
מגדלים גם ביסיף.
לקנות טרי אפשר ביסיף או בכרמיאל (אצל רוסים) במעלות אצל הרוסים יש רק קפוא או כמובן כל סוגי העשייה המשמרת.
עד כאן 60 שניות על
בגליל
 
אני מקווה שאני לא מטעה

הרגיש כמו אבל לא הייתי סגורה על מה זה היה ( הרגיש יותר נכון כמו צתרה, חזק)
כן, כבייכול מאוד קל להכין בבית אבל זו האופציה שהכי התחשקה לי בעסקית. לא לכל העיקריות שלהם יש עיסקית.
יש מנות מסקרנות בצמחוני ופעם הבאה כנראה אנסה אותן.
 

bruno01

New member
אולי זה היה טימין...

כשאכלנו שם לפני שבועיים, לא הרגשנו תבלין מורגש חוץ מהשום, אבל pixless שאכלה איתנו אמרה שבפעם הקודמת גם היא הרגישה איזה תבלין דומננטי שהיא לא אהבה.

מעניין יהיה לגלות מה זה
 
טימין? אולי

יש מצב. ממש לא הצלחתי לזהות בוודאות . עכשיו אני מצטערת שלא שאלתי.
התיבול התאים לכבש. אבל הסטייק עצמו היה טעים.
דווקא לא התקיפו את הסטייק עם שום (או שהתכהתה הרגישות לטעם שום אחרי מנת הסרדינים בשום?
)
 

bruno01

New member
באמת?

בשלוש פעמים שאכלתי אותו הוא היה עמוס בשום, אבל אני מאוד אוהב את זה, וזה מתאים גם לבשר לבן בעיניי.
אבל אולי זה באמת בגלל הסרדינים
 

salo22

New member
בטח בטח


כולל הגלידה שבבית לחם הגלילית הקצת רחוקה משם ובטח עוד כמה, מקווה מאוד שנטייל שם ממש בקרוב
 

salo22

New member
סליחה התבלבלתי, כמובן בוזה במעלות תרשיחא

ולא בית לחם הגלילית..
 
למעלה