פשטידת קישואים טעימה מאוד,וקלה להכנה._(מתאימה לפסח ,ללא צורך קמח בכלל)
המצרכים וההכנה:
5 קישואים-לגרד במגרדת מעבד-המזון.
1 גזר מגורד במעבד-המזון
בצל אחד גדול קצוץ-גס ומטוגן ב-2 כפות שמן, (לטגן כמה דקות על להבה קטנה ,עד לשקיפות הבצל.)
3 ביצים טרופות היטב.
3 כפות שמיר-קצוץ
מלח ,פלפל, חצי כפית שום גבישי.
1/4 כפית תבלין אגוז- מוסקאט
בקערה מערבבים היטב הכול ביחד ויוצקים לתבנית בינונית מרובעת .
אופים בחום של 180 מעלות,(תנור שחומם מראש)
זמן אפיה כ-45 דקות ,ולהפוך לצד השני לעוד 25 דקו אפיה.
מכבים את התנור.
משאירים את הפשטידה בחום התנור לעוד 20 דקות ועם דלת תנור חצי פתוחה.
מומלץ לקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן לשמור לילה במקרר,
למחרת יהיה קל לחתוך לפרוסות וגם הטעם ישתבח.
כמה פשוט להכנה- וכל כך טעים.
תכינו גם אתם ותהנו.
פשטידה קלילה וגם דלה- בפחמימות שמתאימה מאוד לשבוע הפסח .
המצרכים וההכנה:
5 קישואים-לגרד במגרדת מעבד-המזון.
1 גזר מגורד במעבד-המזון
בצל אחד גדול קצוץ-גס ומטוגן ב-2 כפות שמן, (לטגן כמה דקות על להבה קטנה ,עד לשקיפות הבצל.)
3 ביצים טרופות היטב.
3 כפות שמיר-קצוץ
מלח ,פלפל, חצי כפית שום גבישי.
1/4 כפית תבלין אגוז- מוסקאט
בקערה מערבבים היטב הכול ביחד ויוצקים לתבנית בינונית מרובעת .
אופים בחום של 180 מעלות,(תנור שחומם מראש)
זמן אפיה כ-45 דקות ,ולהפוך לצד השני לעוד 25 דקו אפיה.
מכבים את התנור.
משאירים את הפשטידה בחום התנור לעוד 20 דקות ועם דלת תנור חצי פתוחה.
מומלץ לקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן לשמור לילה במקרר,
למחרת יהיה קל לחתוך לפרוסות וגם הטעם ישתבח.
כמה פשוט להכנה- וכל כך טעים.
תכינו גם אתם ותהנו.
פשטידה קלילה וגם דלה- בפחמימות שמתאימה מאוד לשבוע הפסח .