... ושוב בנושא קינוחים אישיים...
חוזרת כדי לשאול - הפעם על העיתוי:
אם צריך להגיש בערב קינוחים שמורכבים משכבה של ביסקוויטים/עוגה מפוררים, קרם המבוסס על שמנת מתוקה, פודינג אינסטנט וגבינה לבנה, ופירות שאני חותכת לחתיכות קטנות ומבשלת בסירופ סוכר. - האם כדאי להכין באותו יום אחה"צ, או שניתן להכין גם יום קודם (אני מדברת על הכנת הקרם והרכבת המנה. ברור לי שאין בעיה להכין מראש פירורים ופירות).
האם הטעם לא ייפגם אם המנה תוכן ותורכב יום קודם?
תודה לעונים.
חוזרת כדי לשאול - הפעם על העיתוי:
אם צריך להגיש בערב קינוחים שמורכבים משכבה של ביסקוויטים/עוגה מפוררים, קרם המבוסס על שמנת מתוקה, פודינג אינסטנט וגבינה לבנה, ופירות שאני חותכת לחתיכות קטנות ומבשלת בסירופ סוכר. - האם כדאי להכין באותו יום אחה"צ, או שניתן להכין גם יום קודם (אני מדברת על הכנת הקרם והרכבת המנה. ברור לי שאין בעיה להכין מראש פירורים ופירות).
האם הטעם לא ייפגם אם המנה תוכן ותורכב יום קודם?
תודה לעונים.