פאפאנאש מטוגן - לביבות גבינה רומניו
פאפאנאש מטוגן - לביבות גבינה רומניות רכיבים: 2 חבילות גבינת ``טוב טעם`` 2 ביצים, 2 כפות קמח רגיל (להוסיף עוד 1-2 כפות אם צריך) 1/2 כוס סוכר 1 כפית גרידת לימון או תפוז 1 כפית תמצית וניל. לגיוון: חופן צימוקים או אוכמניות מיובשות או שניהם אופן הכנה: לוקחים 2 חבילות גבינת ``טוב טעם`` ומערבבים עם 2-3 ביצים, 2 כפות קמח רגיל, 1/2 כוס סוכר, גרידת לימון ותמצית וניל. מטגנים בשמן משני הצדדים ויוצא מדהים. מספיגים את השמן ושמים במרכז כל לביבה ריבת תות או דובדבנים חמוצים (יש במרכולים ריבות מרומניה פשוט מעולות !!!) ועליה שמנת חמוצה. פשוט ת-ע-נ-ו-ג ! הערות: מקור המתכון: אמא של שיגריס