חברים/ות יקרים/ות - ביום שבת 28.12

angel10

New member
../images/Emo25.gifלשיגריס היקרה

מזל טוב עד 120 , מקווה שאת רואה את הברכות וחשה את החום והאהבה שרוחשים לך
 

טלנועה

New member
../images/Emo25.gif מזל טוב../images/Emo77.gif

ליגריס היקרה המון מזל טוב וכל הטוב שניתן חיזרי אלינו הפורום אינו כתמול שלשום בלעדייך מזל טוב
 

dan dan

New member
לשיגריס ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

המון מזל טוב ליום הולדתך. הופ הופ טראללה גדלת בשנה
רק אושר ובריאות. והרבה משניהם.
 

angel10

New member
הפפנאש הנפלא של שיגריס

הכנתי היות את הפפנאש הנפלא של שיגריס, יצא מדהים ונשאב בשניות.. אני כל כך מתגעגעת אליך ולמתכוניך מזל טוב ליום הולדתך, ענת
 

clcl

New member
פאפאנאש מטוגן - לביבות גבינה רומניו

פאפאנאש מטוגן - לביבות גבינה רומניות רכיבים: 2 חבילות גבינת ``טוב טעם`` 2 ביצים, 2 כפות קמח רגיל (להוסיף עוד 1-2 כפות אם צריך) 1/2 כוס סוכר 1 כפית גרידת לימון או תפוז 1 כפית תמצית וניל. לגיוון: חופן צימוקים או אוכמניות מיובשות או שניהם אופן הכנה: לוקחים 2 חבילות גבינת ``טוב טעם`` ומערבבים עם 2-3 ביצים, 2 כפות קמח רגיל, 1/2 כוס סוכר, גרידת לימון ותמצית וניל. מטגנים בשמן משני הצדדים ויוצא מדהים. מספיגים את השמן ושמים במרכז כל לביבה ריבת תות או דובדבנים חמוצים (יש במרכולים ריבות מרומניה פשוט מעולות !!!) ועליה שמנת חמוצה. פשוט ת-ע-נ-ו-ג ! הערות: מקור המתכון: אמא של שיגריס
 

clcl

New member
פאפאנאש מבושל - כופתאות גבינה

פאפאנאש מבושל - כופתאות גבינה רכיבים: 3 אריזות גבינת "טוב טעם" 3 ביצים שלמות 3-4 כפות סוכר 4-5 כפות קמח מחוקות 3-4 כפות סולת 1 כף תמצית וניל לציפוי: 50 גרם חמאה חצי כוס פירורי לחם ¼ כוס אגוזים קצוצים 2-3 כפות סוכר להגשה: ריבה תות-שדה מאיכות טובה שמנת חמוצה אופן הכנה: מערבבים את כל חומרי העיסה ומאחסנים במקרר כשעה. מרתיחים מים בסיר גדול ומוסיפים מעט מלח. בידיים רטובות (!) יוצרים כדורים, מחליקים לסיר ומבשלים כ10- דקות. בינתיים ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים פירורי לחם ואגוזים וסוכר ומערבבים. מוציאים את הכופתאות אחת-אחת מהסיר בכף מחוררת ומגלגלים אותן במחבת לציפוי אחיד. מגישים עם כפית ריבה ושמנת מתוקה מעל. הערות: מקור המתכון: אמא של שיגריס
 
למעלה