לטעמם של חורזים וכותבים

GoldenEyes

Well-known member
איזה גבינה אתה מעדיף? הגבינות של ילדותי (מהן היתה אמי מכינה את העוגה האפויה שלה) היו יותר מוצקות מהגבינות המימיות העכשוויות. גם אם אני מנקזת אותן לפני האפיה העוגה לא יוצאת אותו הדבר. משתמש בטיב-טעם או בכנען היותר סמיכות?
אני מערבב סקי עם כנען וזה סבבה
 

נסיך.333

Well-known member
גבינה לבנה רגילה, משתמש ב1/2% בדרך כלל..
מצורף מתכון
 

קבצים מצורפים

  • עוגת גבינה חמה של בית מלון.docx
    KB 157.5 · צפיות: 1
למעלה