לימון כבוש בשמן זית

itaih

New member
לימון כבוש בשמן זית

יש לי מתכון מדהים לכבישת לימון ועדיף פי כמה לכבוש לימוןננסי אלא--- שצריך לשמר בשמן וכאן הבעיה:מכיון שעיקר השימוש שלי הוא בסלט חי ההיתי מעדיף כמובן שמן זית נקי.אבל שמן זה נקרש מתגבש במקרר ולא כף לי איתו. נראה לי כי את המוצר הכבוש חייבים לשמור במקרר, כך שההיתי רוצה עצה מה לעשות האם לערבב שמן זית עם עוד שמן, האם יש שמן מתאים או רעיון מקורי אחר המון תודה איתי המאירי
 
לימון כבוש

לאיתי שלום איני מכירה את המתכון אבל אני מניחה שגם במתכון זה כמו באחרים שמן הזית עצמו משמש חומר משמר ולכן יתכן בהחלט שאין צורך לשמור במקרר. בכל אופן אני מציעה לשמור את רוב הלימונים שהכנת בצנצנת גדולה במקרר ולהוציא בכל פעם כמות קטנה שתספיק לשבוע ותהיה מחוץ למקרר. כך תקבל מוצר טבעי, טעים ולא מוקשה. נשמח לקבל את המתכון בפורום בברכה ליאורה חוברה
 
למעלה