למשהו יש מושג מה עושים עם רוטב רימונים?

החלבים



משתמשים המון בסירופ רימונים, גם לפרסים יש כמה גרסאות- וכולם עושים פחות או יותר את אותו הדבר. מתבלים ממולאים, מערבבים עם בשר קצוץ, מבשלים בתוכו ברווזים, עופות, קציצות ותבשילי קדירה. כמעט ולא צורכים אותו קר, סתם ככה, אבל אני מצאתי שהוא תחליף מעניין לחומץ בלסמי, כשמתבלים סלט ירוק. סלט ירוק עם לימונים כבושים בוויניגרט רימונים ראש של חסה ערבית נקיה וקרועה לפיסות 10 ענפי רוקט\ ארוגולה שטופים היטב חצי אבוקדו קלוף ופרוס דק 150 גר` גבינת ברינזה\ צפתית עדינה 2 כפות לימונים כבושים קצוצים 1 כף מהשמן בו שומרו הלימונים מיץ סחוט מחצי רימון(או 2 כפות סירופ מהולים ב- 2 כפות מים) גרגרים מחצי רימון 5 כפות שמן זית מלח, פלפל מכינים את הוויניגרט. מערבבים את מיץ הרימונים עם המלח והפלפל מוסיפים את שמן הזית ושמן הלימונים ,מערבבים היטב ומתקנים את התיבול (תלוי עד כמה בשל הרימון שלכם). מפוררים את גבינת הברינזה לתוך קערת סלט גדולה. מוסיפים את שאר מרכיבי הסלט. לפני ההגשה יוצקים את הוויניגרט מעל ומערבבים בעדינות עד שהרוטב עוטף את כל הירקות.
 
למעלה