my sunshine
New member
לשדרג את הקרטושקע [תפו"א במדורה של לג בעומר]
לקוח מעיתון ישראל היום: מוסיפים לנייר הכסף מעט שמן זית, סילאן, שום כתוש, ענפי טימין או כל תיבול לפי טעמכם. אופים את תפוחי האדמה בתנור הביתי בחום בינוני של 180 מעלות עד לריכוך מלא [כשעתיים-שלוש, תלוי בגודל תפו"א] במדורה עצמה, קוברים את תפוחי האדמה בעדינות לצד הגחלים לחימום ולהענקת הטעם החרוך והאופייני, המעורר געגוע לילדות.
לקוח מעיתון ישראל היום: מוסיפים לנייר הכסף מעט שמן זית, סילאן, שום כתוש, ענפי טימין או כל תיבול לפי טעמכם. אופים את תפוחי האדמה בתנור הביתי בחום בינוני של 180 מעלות עד לריכוך מלא [כשעתיים-שלוש, תלוי בגודל תפו"א] במדורה עצמה, קוברים את תפוחי האדמה בעדינות לצד הגחלים לחימום ולהענקת הטעם החרוך והאופייני, המעורר געגוע לילדות.