לשדרג את הקרטושקע [תפו"א במדורה של לג בעומר]

my sunshine

New member
לשדרג את הקרטושקע [תפו"א במדורה של לג בעומר]

לקוח מעיתון ישראל היום: מוסיפים לנייר הכסף מעט שמן זית, סילאן, שום כתוש, ענפי טימין או כל תיבול לפי טעמכם. אופים את תפוחי האדמה בתנור הביתי בחום בינוני של 180 מעלות עד לריכוך מלא [כשעתיים-שלוש, תלוי בגודל תפו"א] במדורה עצמה, קוברים את תפוחי האדמה בעדינות לצד הגחלים לחימום ולהענקת הטעם החרוך והאופייני, המעורר געגוע לילדות.
 

איקא1

New member
אז גיסתי עושה ככה

שוטפת את תפוחי האדמה, ומכניסה אותם ל5-6 דקות למיקרו. ואז חוצה, שמה חתיכה קטנה של חמאה, סוגרת בנייר אלומיניום ו.. לאשר. ממש יוצא אחלה.
 
למעלה