אוף. בדרך כלל שמחת תורה הוא חג בו ההורים שלי אצלנו. אז קצת מוזר לתכנן רק למשפחה המצומצמת.
מקווה שבשנה הבאה נוכל לחזור ל"פורמט" הרגיל, בע"ה.
בהושענא רבא אנחנו אוכלים ארוחת בוקר כיפית בסוכה-לחם קופים טרי וארוחת צהריים אחרונה בסוכה-מרק עוף עם קרפלך ממולאים בשר ומרק ירקות עם קרפלעך צמחונייים לצימחונית (בד"כ כולם אוכלים גם ממנו). בשנים רגילות אנחנו קונים את הקרפלעך, השנה אכין בע"ה-קרפלעך ממולאים בשר וקרפלעך במילוי דלעת.
לשמחת תורה מתוכנן כך:
ליל שמחת תורה:
חומוס ומטבוחה טריים עם החלה (לא בטוחה עדיין אם נאפה או נקנה)
מרקים מהצהריים עם קרפלעך
roast סינטה שהחצי יכין, בע"ה
מניפות תפ"א
ברוקולי בתנור
לקינוח: בראוניז פרווה של אפרת ליכשטנט
צהרי שבת:
סלטים וריים (שומר וקורלבי, עגבניות שרי, פטריות)
עוף ותפ"א בתנור, אול מקלובה פרגיות ובטטות (או דלעת?) שמיכלגד הביאה
בורגול של honey
שעועית חמוץ-מתוק
סלט ירוק
בתחום המאפים, בנוסף ללחם הקופים והבראוניז, אכין עוגות שמרים לכל מיני חברים (עברו דירה, עברו ארוע לבבי, ילדו) ולנו ולקפה של שמחת תורה בבוקר אכין עוקץ הדבורה.
מקווה שזה יהיה החג האחרון בפורמט ההזוי....
פתקא טבא לכולם, בשורות טובות
מקווה שבשנה הבאה נוכל לחזור ל"פורמט" הרגיל, בע"ה.
בהושענא רבא אנחנו אוכלים ארוחת בוקר כיפית בסוכה-לחם קופים טרי וארוחת צהריים אחרונה בסוכה-מרק עוף עם קרפלך ממולאים בשר ומרק ירקות עם קרפלעך צמחונייים לצימחונית (בד"כ כולם אוכלים גם ממנו). בשנים רגילות אנחנו קונים את הקרפלעך, השנה אכין בע"ה-קרפלעך ממולאים בשר וקרפלעך במילוי דלעת.
לשמחת תורה מתוכנן כך:
ליל שמחת תורה:
חומוס ומטבוחה טריים עם החלה (לא בטוחה עדיין אם נאפה או נקנה)
מרקים מהצהריים עם קרפלעך
roast סינטה שהחצי יכין, בע"ה
מניפות תפ"א
ברוקולי בתנור
לקינוח: בראוניז פרווה של אפרת ליכשטנט
צהרי שבת:
סלטים וריים (שומר וקורלבי, עגבניות שרי, פטריות)
עוף ותפ"א בתנור, אול מקלובה פרגיות ובטטות (או דלעת?) שמיכלגד הביאה
בורגול של honey
שעועית חמוץ-מתוק
סלט ירוק
בתחום המאפים, בנוסף ללחם הקופים והבראוניז, אכין עוגות שמרים לכל מיני חברים (עברו דירה, עברו ארוע לבבי, ילדו) ולנו ולקפה של שמחת תורה בבוקר אכין עוקץ הדבורה.
מקווה שזה יהיה החג האחרון בפורמט ההזוי....
פתקא טבא לכולם, בשורות טובות