מה זה Vegetable Shortening?
הדודה מאמריקה קנתה מתנה מחבת ברזל. בהוראות ל"סגירת" הברזל אחרי הקנייה ולפני הבישולים, רשום שיש לצפות את כל המחבת בvegetable shortening ולהכניס לתנור של 150 מעלות לשעה (פעמיים), עיון באתר cisco.com מראה שמדובר בסוג של שמן מוצק או משהו כזה... מישהו מכיר את המונח? אפשר להשתמש בשמן זית במקום? מישהו קנה מחבת ברזל מקצועי / פויקה - ומכיר את ההליך? תודה רבה.
הדודה מאמריקה קנתה מתנה מחבת ברזל. בהוראות ל"סגירת" הברזל אחרי הקנייה ולפני הבישולים, רשום שיש לצפות את כל המחבת בvegetable shortening ולהכניס לתנור של 150 מעלות לשעה (פעמיים), עיון באתר cisco.com מראה שמדובר בסוג של שמן מוצק או משהו כזה... מישהו מכיר את המונח? אפשר להשתמש בשמן זית במקום? מישהו קנה מחבת ברזל מקצועי / פויקה - ומכיר את ההליך? תודה רבה.