מכבדת את בחירתך. לגמרי העדפה אישית
מהרבה קריאה בנושא והיכרות עם הריוניות ( כולל אחת שנדבקה בסלמונלה בחודש שני ללא שום נזק לה ולעוברים)
אני חושבת שגם בנקודה הזו יש הגזמה פרועה בהתייחסות להגבלות. פשוט מתוך פחד מדברים שלא עד הסוף ידועים ורצון לא לקחת אפילו סיכון מיקרוסקופי. יש המון דוגמאות כאלה. באופן אישי אני מפעילה שיקול דעת. מזון מזוהם אפשר לאכול גם בחומוסיה ובפלאפל ובסלטים עם מיונז ועוגות מוס ומזון מהחי... אין לזה גבול!
אני לא אוכלת סושי כל יום אלא מידי פעם במקומות שאכלתי בהם בעבר ואני יודעת שהמזון שם טרי . גם בשר לא אוכל כרגע בכל מקום או כל מזון אחר. זה המאמץ הסביר שאני מוכנה לקחת על עצמי. יש לנו מספיק טרדות ועינויים גם כך...
מי שבאמת רוצה למנוע הרעלות מזון צריכה להמנע מהרבה סוגי מזון בחוץ ( ידעת, למשל שבישראל הכי הרבה הרעלות מזון קורות באירועים פרטיים בקיץ בגלל תנאי אחסון בעיקר של מנות קרות וסלטים?)
אני יודעת שהגישה שלי קצת שונה מהמקובל. זו דרכי לשמור על שפיות