מישהו טעם פעם את הגבינות של יעקבס?
הבן אדם פשוט מלך.... טוב תכלס אני מכיר אותו אישית אבל זה לא נחשב... אנשים אני אומר לכם, בתכלס, וזה באמת לא פרסום מסוג כלשהו, יש לאיש מעבדה לייצור אוצרות חלב בחצר. למי שאוהב יוגורט, הייתי ממליץ להגיע לכפר הרוא"ה גם אם זה חצי שעה נסיעה +. הוא מכין יוגורט מחלב צאן, 4.5 אחוז שומן, משהו מטורף. זה פשוט יוגורט מושלם. מי שאוהב חייב להגיע לשם. מומלץ בחום. וגם מומלץ שתענו לי מה ההבדל בין ברי לקממבר, אני אשמח מאוד!
הבן אדם פשוט מלך.... טוב תכלס אני מכיר אותו אישית אבל זה לא נחשב... אנשים אני אומר לכם, בתכלס, וזה באמת לא פרסום מסוג כלשהו, יש לאיש מעבדה לייצור אוצרות חלב בחצר. למי שאוהב יוגורט, הייתי ממליץ להגיע לכפר הרוא"ה גם אם זה חצי שעה נסיעה +. הוא מכין יוגורט מחלב צאן, 4.5 אחוז שומן, משהו מטורף. זה פשוט יוגורט מושלם. מי שאוהב חייב להגיע לשם. מומלץ בחום. וגם מומלץ שתענו לי מה ההבדל בין ברי לקממבר, אני אשמח מאוד!