מי יודע איך להציל סינטה שהתייבשה?

yudika

New member
מי יודע איך להציל סינטה שהתייבשה?

נתח של 2 ק"ג שסמכתי עליו שיספיק גם לארוחת השבת הבאה (כבר הקפאתי סינטה מוכנה והיא יוצאת טעימה עם רוטב), לא יודעת מה קרה רק שחלק נחתך כאפור - יבש וחלק אדמדם בחלק התחתון של הנתח. האם יש מה לעשות ? ממש חבל על הבשר שלא לומר הכסף...
 

o h a d d

New member
זו התעללות גסה בסינטה!

את צריכה להבין שמעמד הסינטה בפורום זה שווה למעמד הפרה כולה בהודו! למה בישלת והקפאת שוב? חילול הקודש ממש!
 

yudika

New member
ממש מתנצלת אבל זו כמות שמספיקה לנו ל5 ארוחות.

מה אתה עושה עם כזו כמות? ומה אפשר לעשות כדי להציל את הסינטה המסכנה שלי?
 

satlans

New member
פעם הבאה לחתוך ליפני ההקפאה לנתחים שיספיקו לך

לארוחה פלוס(אי אפשר לדעת אם יבואו אורחים,חח)
 

א פרח

New member
מה שקרה כנראה

שלא היה עתוף/סגור היטב וההקפאה פשוט ייבשה חלק מהבשר, כך זה במקררים החדישים - אולי אינם צוברים קרח אך מה שאיננו סגור הרמטית מתייבש, גם לי קרה כבר. הדבר היחיד שעולה בדעתי לנסות, הוא לבשל את הבשר ברוטב ולקוות לטוב.
 

THE OUTLAW

New member
אפור זה לא!!! צבע טוב לבשר

צ'ורס א.ש.<לבריאות אין מחיר>
 

flutter girl

New member
קשקוש !

הבשר האיכותי של מקדונלדס תמיד מגיע בצבע חום-אפרפר, ואתה לא שומע את רונלד מקדונלד מתלונן...
 

Master Stav

New member
זהו זה מה שהיה חסר במשוואה

הבשר האיכותי של רונלנד מקדונלד ...
 

THE OUTLAW

New member
אצל רונלד מקדונלד זה הצבע ה...

ירוק $$$$$ פעם עבדתי בכזה איפו שהוא באנגליה החוויה כמעט הפכה אותי לצימחוני.....
צ'ורס
 

flutter girl

New member
באמת תהיתי לגבי העניין

הסניפים של כל הרשתות בורגר-ג'אנק (מקדונלדס, בורגר קינג, בורגר ראנץ') - לא מקבלים את הבשר ארוז וקפוא? כלומר, למה שהחוויה תהפוך אותך לצמחוני?... מילא הצורה המזעזעת שמטפלים בבשר, אבל זה לא שיש איזה משהו מחריד להסתכל עליו... לא?? פשוט זורקים את הבשר על הגריל ואיך שהוא מגיע לגוון אפרפר הופ- לצלחת..
 

THE OUTLAW

New member
עבדתי בהכנה של הבורגרים....נקניקיות וכוליי...

עד היום אני נימנה כמה שאפשר מלאכול ב"חוץ" מוצריי בשר טחונים וממליץ לכולם את אותו הדבר(המבין יבין....) ואני משתדל להיות מאוד מאוד עדין!!
צו'רס א.ש.<100% בקר זה לא תמיד 100% בשר...>
 

satlans

New member
אני גם עבדתי במקדונלדס שלוש חודשים

תנקי את המגש שאוגר את השומן בגריל וניראה אם את תוכלי אחר כך עוד רויאל אחד.... איכס,בעעע......... זה לגבי האוכל,לא עזבתי ביגלל זה,היחס לעובדים חרא,אין מקום ליצירתיות וליוזמות,הכול נעשה לפי "הספר " שמילה יותר מימנו יכולה לטמא סניף שלם,המון המון חוקים דבילים שכשאתה שואל למה? עונים ככה!. יש בארה"ב כמה סניפים שניסגרו כי העיירה פשוט החרימה את הסניף המקומי ביגלל היחס לעובדים.... בקיצור היום כשאני עובר ליד סניף מקדונלדס אני מקלל כול שניה שביזבזתי שם..... אלו היו עוד כמה מילים על ,למה לא לאכול במקדונלדס......
 

flutter girl

New member
לא צריך יותר מסיבה אחת למה לא לאכול שם

וזה פשוט התחושה השומנית המגעילה והלא-מספקת שיוצאים איתה אחרי שמסיימים לאכול...
 

בדנתמ

New member
תנסי אולי...

להשרות את החלק הזה ביין, ואז לבשל אותו ברוטב יין, תפוחים ואגסים. בגדול זה עדיין לא יצא משהו שיכול לשבות את חיכו של מבקר מסעדות מנוסה, אבל אולי כל הרוטב המאוד לא יבש, והמרינדה שלפני הבישול, יצילו את זה.
 
למעלה