מי יודע....

alex

New member
מי יודע....

איזו גבינה מגררים מעל מרק בצל ? אבל משהו שאפשר להשיג בסופרמרקטים ולא אצל איזה רועה עיזים מתבודד בהרי ירושלים או במצפור בגליל.
 

tabachit

New member
גבינה למרק בצל

אם היית חי בצרפת היית מקרים על מרק הבצל גבינת פרמזן טרייה אך במחוזותנו הכי טעים היא גבינת גלבוע של תנובה שנרכשת במישקל ונמסה בקלות במרק,,, קח גם טיפ!! הנח בקערת המרק פרוסת טוסט ואז תיצוק את המרק... פשוט מעדן!
 

bali

New member
מנהל
פרמזן

טבחית, גבינת פרמזן היא לא גבינה שכל כך קשה להשיג בארץ... יש לתנובה שקיות של גבינת פרמזן מגוררת מסדרת ``השף הלבן``. לפרמזן יש טעם קצת יותר חזק וחריף ולדעתי היא יותר טובה מגלבוע. יש גם את גבינת טל-העמק שיש לה ניחוח של גבינה שוויצרית. גלבוע היא, לדעתי, ``רגילה`` מדיי. אין לה טעם מיוחד... אבל זה עניין של טעם.
 
למעלה