קיבלתי, המתכון המלא כאן../images/Emo212.gif
תפוח אדום חתוך קטן מאד 2 שורות שוקולד מריר 4 כפות סוכר כף גדושה שוקולית 1/4 כוס חלב 10 ביסקוויטים מפוררים 2/3 חבילת חמאה 1/3 כוס יין אדום אופן הכנה: זורקים את התפוח החתוך דק לסיר, ממיסים איתו את רב החמאה(חצי חבילה) והשוקולד, מפוררים ביסקוויטים וזורקים לסיר, מוסיפים את הסוכר, היין והשוקולית. בשלב הזה התערובת נהיית מאד סמיכה, זה הזמן להוסיף את החלב והחמאה שנשארה, וVualla! לסדר בקעריות נייר, או לשפוך הכל לנייר כסף, לקפל ל"נקניק" ולהכניס למקרר. ניתן לאכול קר או חם. אני הוספתי לתערובת כדור גלידת ריבת חלב, יצא מעולה