מתכונים יאממי

שלגיה**

New member
מתכונים יאממי ../images/Emo21.gif

בסגנון של מעריב של היום יש שני מתכונים שצדו את עיניי ועשו אותי רעבה בעיניים הנה הם : (אין עדכון של האתר במעריב אז אני מעתיקה לכם מהעיתון עצמו...המוכר עיתונים נותן לי כל יום רביעי רק את סגנון במתנה..כי הוא נחמד..מי אמר שאין אנשים טובים? אז למתכונים : אורז בר החומרים: 250 ג"ר אורז בר שטוף ומסונן 750 "ל מים מלח,פלפל שחור,פלפל לבן בצל גדול חתוך לקוהיות 500 ג"ר פטריות שמפיניון פרוסות שמן זית ההכנה: להזהיב מעט בצל במעט שמן זית.להוסיף את הפטריות ולטגן עוד כ- 5 דק´ על להבה בינונית.להוסיף את האורז ולכסות במים.לתבל,לטעום ולהוסיף תבלינים לפי הטעם. לבשל מכוסה,כ-45 דק´ .מדי פעם לערבב.... המתכון הבא הוא סטייק חזה עוף עם עגבניות מיובשות בשמן זית אם תרצו אותו תגידו...כי אין לי זמן עכשיו...Sorry
 

אביטל +

New member
אני בהחלט רוצה !

טעמתי אורז בר פעם ולא השתגעתי עליו לדעתי אפשר לעשות את המתכון הזה עם כל אורז רק לשנות את כמויות הנוזלים בהתאם לאורז
 

שלגיה**

New member
הנה המתכון השני

סטייק חזה עוף עם עגבניות מיובשות בשמן זית החומרים: 500 גרם חזה עוף פרוס לסטייקים 100 גרם עגבניות מיובשות בשמן 2-1 פלפלוים חריפים פרוסים 10 שיני שום פרוסות כחצי כוס שמן זית מלח,פלפל 50 גרם פטרוזיליה קצוצה. ההכנה: מחממים מחבת על אש גבוהה ומוסיפים שמן זית.כשהשמן חם מטגנים שום,פלפלונים ועגבניות מיובשות.מוסיפים פרוסות חזה עוף ומטגנים עד לצבע חום בהיר.מוסיפים פטרוזיליה וכעבור דקה מסירים מהאש ומגישים.
 

אביטל +

New member
המון שמן ../images/Emo4.gif

לדעתי מיותר לחלוטין רוב הזמן עגבניות מיובשות אפשר לקנות בלי שמן וגם אפשר להסתדר עם פחות מחצי כוס שמן זית. אבל הרעיון טוב. תודה
 

אלי ו.

New member
צ´מע, אתה זריז

רק נותנים מתכון אתה כבר מנסה. אצלי הולך חזה עוף על מחבת סטייקים (או טפלון או גריל) בלי שמן (או עם טיפה קנולה) עם הרבה תבלין עוף של פול פרודום. כרגיל עם חזה עוף, להוריד מהאש ברגע שהבפנוכו כבר לא ורוד ולא מאוחר יותר. אם לא בטוחים שמוכן, עושים חריץ קטן בעוף ובודקים. זכרו, אם עוד לא מוכן אפשר להחזיר לאש, אם יבש אי אפשר לעשות כלום.
 
למעלה