נושא לדיון - מזווה....
נושא לדיון - מזווה....
אותו מטבחון חנוק וקטן שבו חלקנו נוהגים לענות את עצמנו בבישולים. מתי הפך המטבח בבית לפריט מוזיאוני? לדבר שהוא "לראותו בלבד"? אותי בכל אופן מוציא מדעתי שאנשים מתכננים בית עם מטבח ועם "בוטקה" צמוד אליו שבתוכו הם מענים את עצמם בבישולים ובשאר עבודות המטבח.... אני לא מבין את ההגיון להשקיע 50 אלף ש"ח במטבח (ואפילו יותר) לצייד אותו במיטב הפרזולים, מיטב משטחי העבודה, הכיריים הטובים ביותר, תנורים HI-END ובסופו של דבר לבשל באיזה בוטקה, ספק מטבחון של מטר וחצי על מטר וחצי כשיד אחת בתוך הכירים והמרפק של היד השניה נותן מכות לתנור בכל סיבוב? אני בכל אופן מאוד נגד....מה דעתכם בעניין?
נושא לדיון - מזווה....
אותו מטבחון חנוק וקטן שבו חלקנו נוהגים לענות את עצמנו בבישולים. מתי הפך המטבח בבית לפריט מוזיאוני? לדבר שהוא "לראותו בלבד"? אותי בכל אופן מוציא מדעתי שאנשים מתכננים בית עם מטבח ועם "בוטקה" צמוד אליו שבתוכו הם מענים את עצמם בבישולים ובשאר עבודות המטבח.... אני לא מבין את ההגיון להשקיע 50 אלף ש"ח במטבח (ואפילו יותר) לצייד אותו במיטב הפרזולים, מיטב משטחי העבודה, הכיריים הטובים ביותר, תנורים HI-END ובסופו של דבר לבשל באיזה בוטקה, ספק מטבחון של מטר וחצי על מטר וחצי כשיד אחת בתוך הכירים והמרפק של היד השניה נותן מכות לתנור בכל סיבוב? אני בכל אופן מאוד נגד....מה דעתכם בעניין?