ניר אלומניום

הילית111

New member
ניר אלומניום

ערב טוב שאלה כאשר אני עושה עוף או תפוח אדמה ועוטפת בנייר אלומניום (אין לי שקיות קוקי למרות ששמעתי עליהן לא מכירה מקרוב-אגב זה יותר טוב מניר אלומניום לתבשילי בסיס כמו עוף ותפוחי אדמה וכד?) האם יש משמעות לצד של נייר האלומניום שעוטף את התבשיל ? אני אסביר כוונתי הרי לנייר אלומניום יש צד אחד מבריק יותר וצד אחד פחות מבריק אז אני צריכה לשים את הנייר על המגש של התנור כשהצד הפחות מבריק כלפי מעלה ? או ההיפך ? איזה צד צריך להיות חשוף לחום בעצם ואיזה צד צריך לכסות התבשיל ולא להיחשף לחום ישיר של התנור? תודה מראש לכולם !
 
למעלה