נכנעתי ללחץ ברשת והכנתי מגולגלות קינדר- שחיתות טעימה ביותר..

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
צצו לי באנסטגרם ללא הרף והחלטתי להכין להדלקת נר אצל אחותי.
קוריוז חמוד, טעים ומושחת. אני אכלתי ביס קטן, רוב הנוכחים אכלו יותר..

עוגיות מגולגלות קקאו במילוי ממרח שוקולד לבן, קרוטית

לבצק:
500 גרם קמח
1/4 כוס סוכר או אבקת סוכר
200 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים או חלב
1 שקית (10 גרם) אבקת אפייה
4 כפות קקאו לבצק החום

למילוי ולעיטור:
צנצנת ממרח שוקולד לבן (ממרחית לבנה עלית או צ’וקולטה)
4 חבילות אצבעות שוקולד (קינדר או עלית)
אבקת סוכר לעיטור העוגיות

אופן הכנה:
– בקערת מיקסר שמים את כל מצרכי הבצק ומערבלים. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר, מצננים את הבצקים כשעתיים. אפשר לקצר קצת את הזמן ולהעביר למקפיא ל-30 עד 50 דקות. פשוט תגעו בבצק תראו שיש לו מרקם כמו של פלסטלינה יציבה.
– מניחים מחצית מהבצק על נייר אפייה מקומח, מקמחים גם מלמעלה ומרדדים למלבן דק. הרוחב של המלבן צריך להיות כפול 3 מאורך אצבעות השוקולד. גובה לא משנה. ראו תמונה. 2 הצדדים ליד האצבעות זהים ברוחב שלהם לרוחב האצבעות.
– מורחים ממרח שוקולד בנדיבות, בשכבה אחידה, ומעל מניחים את אצבעות השוקולד בשורה כלפי מעלה. ראו תמונה. מניחים אצבעות שוקולד ממש מהקצה למטה עד הקצה למעלה.
– סוגרים את הבצק מימין מעל אצבעות השוקולד ואת צד שמעל גם מעל האצבעות ומעל הבצק שכבר שמנו למעלה. כמו מעטפה.
– מעבירים את הרולדה, יחד עם נייר האפייה, למשטח חלק כמו קרש חיתוך ומעבירים בזהירות למקפיא לשעה או עד שרוצים לאפות.
– מחממים תנור ל-180 מעלות – חום עליון תחתון.
– אופים במשך 22 דקות או עד שהבצק מזהיב מעט בצדדים. הוא לא אמור להיות זהוב לגמרי אלא מעט זהוב.
– מצננים לגמרי, זהירות בדקות הראשונות הבצק מאוד רך והוא מתייצב ככל שהוא מתקרר, ור אחרי שהוא כבר לא חם מפדרים באבקת סוכר וחותכים לעוגיות ברוחב 1 ס”מ.
 

חנהפ

Active member
צצו לי באנסטגרם ללא הרף והחלטתי להכין להדלקת נר אצל אחותי.
קוריוז חמוד, טעים ומושחת. אני אכלתי ביס קטן, רוב הנוכחים אכלו יותר..

עוגיות מגולגלות קקאו במילוי ממרח שוקולד לבן, קרוטית

לבצק:
500 גרם קמח
1/4 כוס סוכר או אבקת סוכר
200 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים או חלב
1 שקית (10 גרם) אבקת אפייה
4 כפות קקאו לבצק החום

למילוי ולעיטור:
צנצנת ממרח שוקולד לבן (ממרחית לבנה עלית או צ’וקולטה)
4 חבילות אצבעות שוקולד (קינדר או עלית)
אבקת סוכר לעיטור העוגיות

אופן הכנה:
– בקערת מיקסר שמים את כל מצרכי הבצק ומערבלים. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר, מצננים את הבצקים כשעתיים. אפשר לקצר קצת את הזמן ולהעביר למקפיא ל-30 עד 50 דקות. פשוט תגעו בבצק תראו שיש לו מרקם כמו של פלסטלינה יציבה.
– מניחים מחצית מהבצק על נייר אפייה מקומח, מקמחים גם מלמעלה ומרדדים למלבן דק. הרוחב של המלבן צריך להיות כפול 3 מאורך אצבעות השוקולד. גובה לא משנה. ראו תמונה. 2 הצדדים ליד האצבעות זהים ברוחב שלהם לרוחב האצבעות.
– מורחים ממרח שוקולד בנדיבות, בשכבה אחידה, ומעל מניחים את אצבעות השוקולד בשורה כלפי מעלה. ראו תמונה. מניחים אצבעות שוקולד ממש מהקצה למטה עד הקצה למעלה.
– סוגרים את הבצק מימין מעל אצבעות השוקולד ואת צד שמעל גם מעל האצבעות ומעל הבצק שכבר שמנו למעלה. כמו מעטפה.
– מעבירים את הרולדה, יחד עם נייר האפייה, למשטח חלק כמו קרש חיתוך ומעבירים בזהירות למקפיא לשעה או עד שרוצים לאפות.
– מחממים תנור ל-180 מעלות – חום עליון תחתון.
– אופים במשך 22 דקות או עד שהבצק מזהיב מעט בצדדים. הוא לא אמור להיות זהוב לגמרי אלא מעט זהוב.
– מצננים לגמרי, זהירות בדקות הראשונות הבצק מאוד רך והוא מתייצב ככל שהוא מתקרר, ור אחרי שהוא כבר לא חם מפדרים באבקת סוכר וחותכים לעוגיות ברוחב 1 ס”מ.
אם אין תמונה זה לא נחשב:D
 
למעלה