ספייר ריפס???

elvic3

New member
ספייר ריפס???

אודה לכם עבור מתכונים טובים לספייר ריפס מבשר עגל חלב ו/או בשר ``אחר``
 
ריבס=צלעות

ולכן נקראת המנה ספר ריבס. הכוונה היא לצלעות הקצרות המגיעות מבטנו של החזיר, שהוא כידוע אינו ידיד של שומרי הכשרות. לכן המצאתי לך מתכון של צלעות בקר, מאותו הזן צלעות בקר בסגנון תאילנדי הזמינו מהקצב את נתח הצלעות הקצרות, אלה שמגיעות מהקצה האחורי של שדרת הצלעות. 4 ק``ג של צלעות קצרות ½ כוס רוטב צ`ילי מתוק 2 כפות רוטב דגים 2 כפות יין אורז 2 שיני שום, כתושות 1 כף כוסברה קצוצה מלח, פלפל 1. מניחים את כל החומרים בקערה, מכסים ומקררים במשך 3 שעות לפחות. מסננים את הבשר ושומרים את נוזלי המשרה. 2. מניחים את הצלעות על הגריל וצולים עד שהנתח משחים משני צדדיו. מברישים את הנתח במשרה תוך כדי צלייה. 3. מניחים את הנוזלים שנותרו בסיר קטן. מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל על להבה קטנה כ- 2 דקות נוספות. מגישים עם הצלעות החמות.
 
למעלה