עוגת שוקולד בגביע של גלידה
1 חבילת - גביעי גלידה (עם תחתית שטוחה)
1 כוס - קמח תופח
1 כוס - אבקת שוקו (לא קקאו)
3/4 כוס - סוכר
1 שקית ( 10 גר') - סוכר וניל
1 כוס - שמן
4 ביצים
1/2 יח' - שמנת מתוקה
לציפוי:
1/2 יח' - שמנת מתוקה
100 גר' - שוקולד מריר (חתוך לקוביות)
2 כפות - סירופ מייפל
מחממים את התנור (160 מעלות).
טורפים את כל חומרי העוגה עד שמתקבלת בלילה אחידה.
יוצקים לגביעים (3/4 מהגובה) ואופים בסביבות 30 דקות.
ממיסים על אש קטנה את כל מרכיבי הציפוי,מצננים מעט ויוצקים.
1 חבילת - גביעי גלידה (עם תחתית שטוחה)
1 כוס - קמח תופח
1 כוס - אבקת שוקו (לא קקאו)
3/4 כוס - סוכר
1 שקית ( 10 גר') - סוכר וניל
1 כוס - שמן
4 ביצים
1/2 יח' - שמנת מתוקה
לציפוי:
1/2 יח' - שמנת מתוקה
100 גר' - שוקולד מריר (חתוך לקוביות)
2 כפות - סירופ מייפל
מחממים את התנור (160 מעלות).
טורפים את כל חומרי העוגה עד שמתקבלת בלילה אחידה.
יוצקים לגביעים (3/4 מהגובה) ואופים בסביבות 30 דקות.
ממיסים על אש קטנה את כל מרכיבי הציפוי,מצננים מעט ויוצקים.