עוגת שוקולד בחושה - פרווה

עוגת שוקולד בחושה - פרווה

שלום רב, 1. אני מחפשת מתכון לעוגת שוקולד בחושה אבל שתהיה פרווה. במאמרים שלכם לא מצאתי (יכול להיות שפספסתי). 2. האם זה בסדר לשים את עוגת השוקולד הבחושה בתוך תבניות מאפינס או שלזה אני צריכה מתכון אחר? כי אני רוצה לעשות את זה בתוך תבניות קטנות של מאפינס.. תודה רבה ושבת שלום אפרת
 

bali

New member
מנהל
הנה התשובות - עוגה כושית משגעת של AYELETBA

אין בעיה לאפות אותה בתבנית שקעים למאפינס. זמן האפייה יתקצר, צריך לשים לב מתי העוגות נראות מוכנות ולבדוק בעזרת קיסם. קחי בחשבון שהכמויות פה הן לעוגה ממש גדולה, בתבנית 28, כך שאם את רוצה להכין כמות של 12 מאפינס, הכיני חצי כמות של התערובת. ממליצה לרפד כל שקע בתבנית המאפינס במנז'ט בגודל השקע (מנז'ט מס' 4 או 5, הגדולים). זה יקל מאד על שחרור המאפינס ויהיה נוח לאכול אותם בלי הרבה לכלוך. עוגה כושית משגעת ayeletba רכיבים: 1.5כוסות סוכר 1 שקית סוכר וניל 2.5 כוסות קמח רגיל 1 שקית אבקת אפייה 6 כפות קקאו 1 כפית אבקת סודה לשתייה 1.5 כוסות מיץ תפוזים או חלב או מים 4 ביצים 1 כוס שמן לקרם: 4 כפות קקאו 5 כפות מים 4 כפות סוכר 50 גרם מרגרינה או חמאה 1 שקית סוכר וניל אופן הכנה: לחמם תנור ל- 170 מעלות. לערבב היטב את כל החומרים היבשים. לערבב היטב (בנפרד!) את כל החומרים ה``רטובים``. לאחד את 2 הקערות ביחד ולערבב לעיסה חלקה. לאפות בתבנית עגולה 28 משומנת או בתבנית מלבנית גדולה עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש, בערך 40 דקות. הכנת הקרם - להכניס את כל חומרי הקרם בסיר קטן ולהמיס על אש קטנה לקרם חלק. אחרי שהעוגה התקררה מעט לצפות אותה בקרם. מקור המתכון : AYELETBA
 
הנה עוגה כושית בחושה שלי

ואני שמתי אותם בתבניות מפינס מצרכים: 5 ביצים 2\1 2 כוסות קמח 2\1 2 כוסות סוכר 4\1 1 כוס שמן 2 א. אפיה 1 כוס קקאו 2\1 2 כוסות מים מכניסים הכל לקערה מערבלים לבלילה חלקה ויוצקים למאפינס מכניסים לתנור לחום 170 מעלות כשקיסם יוצא יבש המאפינס מוכנים. בתאבון מקור המתכון והתמונה: ק ר נ ו ש י
 
למעלה