עוגת שוקולד מעולה ללא אפייה
450 גר' - עוגיות פתי בר (מרוסקים)
100 גר' - חמאה (מוממסת ומצוננת)
3 כפות - חלב
200 גר' - שוקולד מריר (חתוך לקוביות)
100 גר' - שוקולד חלב (חתוך לקוביות)
2 כפות - סירופ מייפל
4 כפות - מים
750 מ"ל - שמנת מתוקה
מערבבים את פירורי הפתי בר עם החמאה והחלב ומסדרים על תחתית של תבנית האפייה (השתמשתי בתבנית של 24 ס"מ הניתנת לפירוק).
ממיסים במיקרוגל את 2 סוגי השוקולד,המייפל והמים.
מקציפים היטב את השמנת (עד שמתקבל קרם יציב),מערבבים עם תערובת השוקולד (בעזרת כף),מסדרים את הקרם שמתקבל על שכבת הפירורים ומכניסים לשעתיים הראשונות למקפיא ולאחר מכן, למקרר.
450 גר' - עוגיות פתי בר (מרוסקים)
100 גר' - חמאה (מוממסת ומצוננת)
3 כפות - חלב
200 גר' - שוקולד מריר (חתוך לקוביות)
100 גר' - שוקולד חלב (חתוך לקוביות)
2 כפות - סירופ מייפל
4 כפות - מים
750 מ"ל - שמנת מתוקה
מערבבים את פירורי הפתי בר עם החמאה והחלב ומסדרים על תחתית של תבנית האפייה (השתמשתי בתבנית של 24 ס"מ הניתנת לפירוק).
ממיסים במיקרוגל את 2 סוגי השוקולד,המייפל והמים.
מקציפים היטב את השמנת (עד שמתקבל קרם יציב),מערבבים עם תערובת השוקולד (בעזרת כף),מסדרים את הקרם שמתקבל על שכבת הפירורים ומכניסים לשעתיים הראשונות למקפיא ולאחר מכן, למקרר.