עזרה בבקשה

lbenzvi

New member
עזרה בבקשה



שלום לכולם יש לי מתכון למרק ירקות כתומים אך כדי לעשות אותו אני צריכה להכין ציר חום שבשבילו אני משתמשת בכרעי עוף (שמים אותם בתנור לשעה עם בצלים ואחכ מבשלים אותם במרק) השאלה היא אם אחרי שבישלתי אותם בתנור ובמרק יש עוד מה לעשות איתם כי יש לי מתכון נהדר לכרעיים (וצריך להשרות אותם 4 שעות) או שנידונתי לאכול כרעיים ``מכובסים``??? דחוף מאד תודה
 

bali

New member
מנהל
הצלת כרעי העוף...



ובכן, אם יש לך מתכון נהדר לכרעי עוף, נסי אותו עם המכובסים אך צלי את הבשר קצת יותר זמן או תשחימי את העוף על ידי טיגון קצר שיחזיר לעוף את הפריכות ויגיר מעט מהנוזלים של המרק. מקסימום יצא לך עוף רך במיוחד. ענבל.
 
סלט עוף



זה הפתרון המושלם. העוף המתבשל במרק יכול להיות מעדן בפני עצמו. בשלי את הציר מספיק שעות- כן, כן שעות, בכדי שהנוזלים והעוף ירוויח מהעניין. פשוט, אחרי שהרתחת את המרק, החלישי את הלהבה, כסי את הסיר ותשכחי ממנו ללילה. המרק עצמו יצא מופלא, והועף יתפרק מאליו מהעצמות, ויקבל ניחוח ממשפחת החמינים. אני אוהבת לערבב עם מעט מיונז, רוטב צ`ילי, נענע קצוצה ופיסות מנגו. אבל את רשאית להשתולל כאוות נפשך. אני מבטיחה שלא תקלקלי את העוף המכובס והמפתיע בטעמיו.
 
למעלה