עזרה בבקשה
שלום לכולם יש לי מתכון למרק ירקות כתומים אך כדי לעשות אותו אני צריכה להכין ציר חום שבשבילו אני משתמשת בכרעי עוף (שמים אותם בתנור לשעה עם בצלים ואחכ מבשלים אותם במרק) השאלה היא אם אחרי שבישלתי אותם בתנור ובמרק יש עוד מה לעשות איתם כי יש לי מתכון נהדר לכרעיים (וצריך להשרות אותם 4 שעות) או שנידונתי לאכול כרעיים ``מכובסים``??? דחוף מאד תודה
שלום לכולם יש לי מתכון למרק ירקות כתומים אך כדי לעשות אותו אני צריכה להכין ציר חום שבשבילו אני משתמשת בכרעי עוף (שמים אותם בתנור לשעה עם בצלים ואחכ מבשלים אותם במרק) השאלה היא אם אחרי שבישלתי אותם בתנור ובמרק יש עוד מה לעשות איתם כי יש לי מתכון נהדר לכרעיים (וצריך להשרות אותם 4 שעות) או שנידונתי לאכול כרעיים ``מכובסים``??? דחוף מאד תודה