עלי גפן
בוקר טוב אני אורחת עם שאלה: אכלתי לאחרונה עלי גפן ממולאים מ-ד-ה-י-מ-י-ם! בסגנון דרוזי (המוכר אמר שאמא שלו מכינה אותם והוא לא יודע את המתכון...) הם היו קטנים, בגודל של זרת, בתוכם רק אורז ותבלינים, בלי בשר! וברוטב: עגבניות פרוסות, מיץ לימון ולא יודעת מה עוד. מישהו/י במקרה יודע/ת איך להכין? בבקשה!!!
בוקר טוב אני אורחת עם שאלה: אכלתי לאחרונה עלי גפן ממולאים מ-ד-ה-י-מ-י-ם! בסגנון דרוזי (המוכר אמר שאמא שלו מכינה אותם והוא לא יודע את המתכון...) הם היו קטנים, בגודל של זרת, בתוכם רק אורז ותבלינים, בלי בשר! וברוטב: עגבניות פרוסות, מיץ לימון ולא יודעת מה עוד. מישהו/י במקרה יודע/ת איך להכין? בבקשה!!!