פגעו בקינמון שלי.

ai27

Well-known member
גורמים אמריקנים רשמיים הודיעו בשבוע שעבר כי עופרת נמצאה במכלים של קינמון טחון המשמשים לעתים קרובות לבישול ביתי. בסתיו האחרון, רשויות הבריאות מצאו גם ריכוזים "גבוהים במיוחד" של עופרת בשקיות רסק תפוחים בטעם קינמון, מה שגרם לריקול המוני ולחקירה בינלאומית
אוהבים קינמון?
תוותרו על קינמון?
מתה על תפוח עץ עם קינמון וא,סוכר אפוי במיקרו.
למה לוותר על קינמון?
פשוט לעבור להשתמש במקלות - זה הכל
מבשלים את המקל במים - הטעם יוצא טוב בהרבה מאשר האבקה המוזרה (ומסתבר - שגם עתירת עופרת)

גיליתי גם - שעוגה יוצאת טעימה בהרבה אם במקום מים - שמים בה מי קינמון
 

שמלת תחרה1

Well-known member
למה לוותר על קינמון?
פשוט לעבור להשתמש במקלות - זה הכל
מבשלים את המקל במים - הטעם יוצא טוב בהרבה מאשר האבקה המוזרה (ומסתבר - שגם עתירת עופרת)

גיליתי גם - שעוגה יוצאת טעימה בהרבה אם במקום מים - שמים בה מי קינמון
אהבתי את מי קינמון.
 

שמלת תחרה1

Well-known member
למה לוותר על קינמון?
פשוט לעבור להשתמש במקלות - זה הכל
מבשלים את המקל במים - הטעם יוצא טוב בהרבה מאשר האבקה המוזרה (ומסתבר - שגם עתירת עופרת)

גיליתי גם - שעוגה יוצאת טעימה בהרבה אם במקום מים - שמים בה מי קינמון
אהבתי את מי קינמון.
איך קוראים למים שהרתחת בהם מקל קינמון ונתת להם להתקרר?
מי ורדים🤣🤣🤣🤣🤣
 

משתפרת1

Well-known member
איני מכינה עוגת דבש. מעדיפה לקנות אחד לערב ראש השנה.
כשהכנתי נכשלתי
המתכון המועדף אצלנו הוא סופר פשוט, רק בחישה בלי הקצפה. אחד המתכונים הראשונים שנתתי לבתי לאפות בילדותה, ככה פשוט. העוגה תופחת מאד ויוצאת קלילה ואוורירית (לא אוהבת את העוגות הדחוסות) עם טעם דבש מודגש. רק צריך לא לאפות יותר מדי, שלא יישרף.
 

שמלת תחרה1

Well-known member
המתכון המועדף אצלנו הוא סופר פשוט, רק בחישה בלי הקצפה. אחד המתכונים הראשונים שנתתי לבתי לאפות בילדותה, ככה פשוט. העוגה תופחת מאד ויוצאת קלילה ואוורירית (לא אוהבת את העוגות הדחוסות) עם טעם דבש מודגש. רק צריך לא לאפות יותר מדי, שלא יישרף.
אוהבת להכין עוגות בחושות.
 
למעלה