פטנט לטחינת חזה עוף

אני די נרתעת מלבקש שיטחנו בשבילי את חזה העוף בחנות מפני שעוף הוא מוצר מאד רגיש לקלקול. וגם - כשמכינה קציצות אפויות, מעדיפה שחזה העוף טחון עבה ולא בכל מקום זה אפשרי. הייתה תקופה שבה כל פעם נדחפו לי לנייד סרטוני יו טיוב על בישול, בגרמנית, ויום אחד ראיתי סרטון בו הומלץ לגרד חזה עוף קפוא למחצה בפומפייה גסה. זה מה שעשיתי כרגע והפלא ופלא - יצא מעולה. הורדתי אותו מהקפאה עמוקה למקרר לפני 12 שעות ולדעתי עדיף 10 שעות לפני הגירוד.
 

חנהפ

Active member
אני די נרתעת מלבקש שיטחנו בשבילי את חזה העוף בחנות מפני שעוף הוא מוצר מאד רגיש לקלקול. וגם - כשמכינה קציצות אפויות, מעדיפה שחזה העוף טחון עבה ולא בכל מקום זה אפשרי. הייתה תקופה שבה כל פעם נדחפו לי לנייד סרטוני יו טיוב על בישול, בגרמנית, ויום אחד ראיתי סרטון בו הומלץ לגרד חזה עוף קפוא למחצה בפומפייה גסה. זה מה שעשיתי כרגע והפלא ופלא - יצא מעולה. הורדתי אותו מהקפאה עמוקה למקרר לפני 12 שעות ולדעתי עדיף 10 שעות לפני הגירוד.
לא נראה לי שזו עבודה בשבילי, מצד שני אני כמעט ולא מכינה קציצות מעוף טחון, קצת סיזיפי לגרר קילו חזה עוף קפוא. קונה במקום שבו קונים רבים ויודעת שנקי ומוקפד
 
לא נראה לי שזו עבודה בשבילי, מצד שני אני כמעט ולא מכינה קציצות מעוף טחון, קצת סיזיפי לגרר קילו חזה עוף קפוא. קונה במקום שבו קונים רבים ויודעת שנקי ומוקפד
זה ממש היה בצ'יק צ'ק, אם כי היה פחות מקילו. בעבר קניתי באטליז מעולה שיכולתי לסמוך עליו אך כיום אני כבר מאד מוגבלת בניידות וכל הנובע מכך.
 
למעלה