אורני המקורית
Active member
אני די נרתעת מלבקש שיטחנו בשבילי את חזה העוף בחנות מפני שעוף הוא מוצר מאד רגיש לקלקול. וגם - כשמכינה קציצות אפויות, מעדיפה שחזה העוף טחון עבה ולא בכל מקום זה אפשרי. הייתה תקופה שבה כל פעם נדחפו לי לנייד סרטוני יו טיוב על בישול, בגרמנית, ויום אחד ראיתי סרטון בו הומלץ לגרד חזה עוף קפוא למחצה בפומפייה גסה. זה מה שעשיתי כרגע והפלא ופלא - יצא מעולה. הורדתי אותו מהקפאה עמוקה למקרר לפני 12 שעות ולדעתי עדיף 10 שעות לפני הגירוד.