פשטידת מנגולד מסדנת פימו

פשטידת מנגולד מסדנת פימו

מצרכים: עלי מנגולד עלים מרוקאים לסיגרים גבינה מלוחה(בערך 100-150 גר') גבינה צהובה(בערך 200 גר') ביצה אחת תפו"א בינוני אחד תירס בצל הכנה: מבשלים את התפ"א עד לריכוך אבל לא יותר מידי. מוציאים מהמנגולד את החלקים הלבנים ואת הירוקים חותכים לחתיכות/רצועות ומטגנים יחד עם הבצל עד שזה רך. מועכים בקערה את התפ"א ומוסיפים לו את כל החומרים כולל המנגולד המטוגן והבצל. מתבלים בקצת אבקת מרק בטעם עוף (לא יותר מידי יש גבינה מלוחה בפנים). משמנים תבנית . פורסים חמישה/שישה עלי בצק על התבנית כך שהם גולשים מחוץ לשוליים. שופכים את הבלילה שהכנו לתוך העלים וסוגרים עם העלים מלמעלה. מורחים ביצה ולתנור. בתאבון
 
למעלה