ועוד משהו :
השתמשתי ב-4 קישואים גדולים בגוון הכהה מסוג ז"וקיני" הם מכילים פחות נוזלים ,ולכן פחות מיימיים,
לאחר גירוד 4 הזוקיני בפומפיה ,על החורים גדולים ,הנחתי לשעה במסננת שמונחת מעל לקערה ריקה,עד לניקוז הנוזלים,
לאחר מכן סחטתי היטב את מעט הנוזלים שנותרו, והעברתי לקערה יבשה ,
טיגנתי 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות שטוגנו עד שקיפות, (יש להשגיח 2--3 דקות על אש בינונית. )לאחר צינון הבצל הוספתי לקישואים עם 3 ביצים
ואת שאר המצרכיםש כפי שציינת ,ויצקתי את התערובת לתבנית עם ניר- אפיה משומן במעט שמן, ופזרתי שכבה דקה של פירורי לחם בתבנית.
יצא מעולה!