צריך דחוף מתכון לצילי קונקרנה

itaikolsky

New member
צריך דחוף מתכון לצילי קונקרנה

שלום לכולם צריך עזרה במציאת מתכון מנצח לצילי קונקרנה ממש ממש דחוף בתודה איתי [email protected]
 

טעים לי

New member
צ´ילי קון קרנה

4-6 מנות 1 בצל גדול חתוך לקוביות 4 שיני שום קטושות 2 פלפלים ירוקים חתוכים לקוביות 3 כפות שמן 500 גר. בשר טחון 1 כפית פפריקה מתוקה חצי כפית פלפל שחור 1 כפית פמון חצי כפית אורגנו 1 עלה דפנה 1 קופסה קטנה של רסק עגסניות 1 קופסה שעועית במיץ עגבניות מלח הכנה: לחמם שמן ולטגן את הבצל רק עד שיתרכך ויזהיב. לערבב פעם או פעמיים. משך טיגון כ- 5-7 דקות להוסיף את הבשר הטחון ולטגן.בזמן הטגון להפריד את הבשר בכף עץ לחתוכות ולערבב כך שישחים מכל הצדדים. להוסיף שום ופלפל ירוק.לכסות ולאדות כ-5 דקות. להוסיף את כל התבלינים את הרסק ואת השעועית לבחוש לכסות ולבשל על אש נמוכה כחצי שעה. עם יש זמן אפשר להמשיך לבשל עד שעה. לבחוש מדי פעם. אם רואים שהרוטב מתייבש להוסיף קצת מים. מקור המתכון: מהמטבח באהבה של רות סירקיס
 

אילנהמ.

New member
ואיפה הכמון?? והרבה!! ויש אפילו

מקומות במקסיקו שאנשים מוסיפים לקראת סוף הבישול קוביית שוקולד (שוקולד מקסיקני מיוחד).
 
למעלה