צ´ילי קון קרנה
4-6 מנות 1 בצל גדול חתוך לקוביות 4 שיני שום קטושות 2 פלפלים ירוקים חתוכים לקוביות 3 כפות שמן 500 גר. בשר טחון 1 כפית פפריקה מתוקה חצי כפית פלפל שחור 1 כפית פמון חצי כפית אורגנו 1 עלה דפנה 1 קופסה קטנה של רסק עגסניות 1 קופסה שעועית במיץ עגבניות מלח הכנה: לחמם שמן ולטגן את הבצל רק עד שיתרכך ויזהיב. לערבב פעם או פעמיים. משך טיגון כ- 5-7 דקות להוסיף את הבשר הטחון ולטגן.בזמן הטגון להפריד את הבשר בכף עץ לחתוכות ולערבב כך שישחים מכל הצדדים. להוסיף שום ופלפל ירוק.לכסות ולאדות כ-5 דקות. להוסיף את כל התבלינים את הרסק ואת השעועית לבחוש לכסות ולבשל על אש נמוכה כחצי שעה. עם יש זמן אפשר להמשיך לבשל עד שעה. לבחוש מדי פעם. אם רואים שהרוטב מתייבש להוסיף קצת מים. מקור המתכון: מהמטבח באהבה של רות סירקיס