קרם קטלן

dikla1

New member
קרם קטלן

הי לכולם לפני כמה ימים הייתי בברצלונה וקניתי סט צלוחיות לקרם קטלן הידוע בכינויו קרם ברולה לצלוחיות צורף מעיין מוט קטן ברזל עם דיסקית מברזל ועדיין לא ברור לי מה צריך לעשות עם הכלי הזה הניחוש הוא שצריך לשים אותו על האש ולצרוב את הסוכר החום איתו, הפחות מקוריים אומרים שזה בשביל לשטח את קרם בצורה אחידה מישהו אולי יודע מה באמת מטרתו
 
זה בדיוק זה

מחממים את גוף המתכת מעל ללהבה, עד שהוא כמעט מלובן, מפזרים את הסוכר (חום בהיר, רצוי) באופן אחיד על הקרם הקר(!!!!!) ואז צורבים. אני רק שמעתי על השיטה הזו, ומרחוק זה לא נראה לי ממש פרקטי. מחר אני אהיה בברצלונה, ושם אנסה להבין קצת יותר מקרוב. אם יש לך המלצות מיוחדות אני כאן עד מחר בצהריים. אולה
 
למעלה