פתרון מדהים לרגישים לחלב!
הגיע הזמן שתעשיית החלב בישראל תתחיל לייצר ולשווק חלב רגיל שעבר עיקור של הלקטוז שבו. במילים אחרות חלב נטול לקטוז במאה אחוז. יש דבר כזה. בארה"ב מוכרים באזורים מסויימים חלב כזה הנקרא LACTAID שעבר העיקור הזה וכל הרגישים ללקטוז יכולים לשתות אותו. אני רגיש במאה אחוז ללקטוז ויכולתי לשתות החלב LACTAID באמריקה ללא הפרעה וללא תופעות לוואי. אינני מבין מדוע תעשיית החלב בישראל לא מייצרת חלב כזה. הרי ידוע הוא שבישראל אחוז גבוה יחסית באוכלוסיה רגיש לחלב ולכן אין ספק שיש שוק לחלב כזה. כתבתי על כך לתנובה ולמשק צוריאל אך לא יצא מכך דבר. אינני יודע למה אולי בגלל העניין שלהם לקדם מכירת חלב סויה. חושוב שתתגבש קבוצת לחץ של אנשים רגישים לחלב שתפעיל לחץ על התעשייה להיכנס לזה. אגב, אני בטוח שלאחר ההשקעה הראשונית יש כאן פוטנציאל יפה לרווח עבור מי שיעשה זאת. דניאל מירושלים