רוטב צימיצורי

g a z e l l e

New member
רוטב צימיצורי

היי מישהו יודע ברוטב צימיצורי מה זה 1 כפית אחימולידו ואם יש לזה תחליף??? תודה רבה רבה
 

alex

New member
רוטב אחימולידו ...

הוא קיצור של רוטב אחים וואליד ובניו אבל בגלל תסמונת הפוליטקלי קורקט לא נעים .
 

g a z e l l e

New member
עוד שאלה והמתכון עצמו ...

ראיתי את המתכון באתר של קשת מהתוכנית דרך הואכל שהיתה על אסדו... מישהו יודע כמה פלפל לשים בערך? לאנשים שלא אוכלים חריף בכלל ... (פולנים
) צ'ימיצ'ורי 1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק 1 כוס שמן 1
כפית אחימולידו
1 כף אורגנו 1 כף פפריקה מתוקה מיץ מלימון אחד 3 שיני שום כתושות מעט מלח, פלפל שחור טחון טרי הכנה: מערבבים את כל החומרים היטב בצנצנת ושומרים במקרר
 

desertm

New member
זה הכל עניין של טעם

אם לא אוכלים חריף אפשר לוותר על המרכיב הזה, או לשים מעט מאד. אי אפשר לוותר על פטרוזיליה למשל, ואני משתמשת בחומץ יין ולא במיץ לימון, ואצלנו אוהבים הרבה שום... אפשר לעשות ניסיונות, עד שמגיעים לטעם הרצוי והטעים משלכם. בהצלחה! יאמי! אסאדו!!!
 

bakery

New member
לא שמים כלל + מתכון אחי מולידו

או כמה טיפות טבסקו לפי הסיבולת. אחי מולידו הוא ממרח פלפל צ'ילי צהוב(בד"כ), חריף מאד, למגוון שימושים, במיוחד כשאין בנמצא פלפל חריף טרי. 20 פלפלים "aji" צהובים או אדומים טריים(חריפים מאד!!!) 1/4 כוס שמן זית 2 שיני שום 1 כף חומץ 1 כפית מלח חוצים את הפלפלים ומסלקים גרעינים ועוקץ, מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומפעילים עד לקבלת ממרח, מאכסנים בצנצנת במקרר. בזהירות במתכונים!
 
למעלה