רימונים - אתם אוכלים? איזו כמות

אנימו

New member
יש לי הודעה בנושא מרקים - די נדיר!

במקרה אכלתי היום מרק קישואים והיה מעורבב בו פסטו - היה טעים מאוד. והנה ראיתי במקרר את סיר מרק הירקות שלי והחלטתי ליישם את הפטנט : ערבבתי כפית פסטו שהיה ברשותי
טעם יוצא מן הכלל. שודרג בקפיצה! ואל תגידו לי שזה ברור ומוכר . בשבילי זו היתה תגלית מדהימה!
 

p a l o m a

New member
אנימו../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo48.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

 

אפי 7

New member
אנימו - מעניין גם אני מכירה ../images/Emo8.gif

את המרק הזה - הוא ממש ממש טעים.
 

אנימו

New member
אפי-היתה לי תחושה שלא המצאתי את

האטום!בתחום הזה אני אף פעם לא יכולה לחדש....
 
פסטו זה רוטב איטלקי ירוק שעשוי

מבזיליקום טרי קצוץ, שום, צנוברים קצוצים, שמן זית, מלח, פלפל זה ככה בכללי
 

נֵנָה

New member
אנימו, קוביות תיבולית בזיליקום של

קנור מצויינות למרק ירקות ומזכירות את טעם הפסטו. מרק הירקות ההמשובח והמגוון שלנו: מעט אפונה קפואה, קוביות תפוח אדמה, 1 בצל קצוץ, 1 לוף גדול פרוס לטבעות (החלק הבהיר יותר), 1/2 שומר קטן, הרבה גזר - 1/3 ממנו מרוסק בפומפיה העבה והיתר פרוס , 3 קישואים בינוניים (או 2 עגולים הטעימים יותר), מעט כרובית, 1/2 דלורית בינונית, 3 שיני שום חתוכות, 2 קוביות תיבולית בזיליקום של קנור, 1 כף מלאה אבקת מרק עוף, כף מלאה שמן קנולה, פלפל שחור ומלח (לא הרבה, כדי לשמור על הטעם הטבעי של היקרות) וכן מוסיפים גם חצי שומר. הריח ממש משגע ומגיע עד למרחוק, והטעם מעולה... אגב את מרק הירקות רצוי לבשל מעט זמן כ-5-6 דקות מהרתיחה, אחרי שסיימתם להכניס את כל הירקות. אני מדברת על סיר של 8 ליטר (כי אנחנו מכינים גם בשביל הבת). ממלאים את הסיר עד חציו במים, שופתים על האש ומתחילים להכניס את הירקות החתוכים, כאשר הקשים יותר ראשונים ואלה שמתרככים מהר בסוף, באותו בסדר שכתבתי אותם. אם כמות המים קטנה מדי לעומת כמות הירקות, להוסיף מים רותחים מהקומקום לקיצור הבישול... כדי להשביח את נוזל המרק, אנחנו מוסיפים 4-5 כפות קווקר. יוצא מעדן אלוהי, גם טעים וגם בריא. כשיש מרק כזה לא צריך אוכל אחר... אפשר לחיות ממנו ולהינות... להשאיר את המרק לעמוד אחרי הבישול כשעה, או עד שיגיע לחום המתאים לאכילה, ואז מתנפלים עליו עם הקערות... מי שאוהב, יכול לרסק את המרק אחרי הבישול במעבד ידני עד שתיווצר מחית - לא סמיכה מדי... ולאכול אותו, ממש כמו מרק מוקרם...
 

אפי 7

New member
הוי, כמה אני זוכרת את התקופות

שהיינו אוכלים סברס לאחר שקטפנו אותם היישר מהשיח. הקוצים שנדבקו לנו ללשון ולחיך - הרסו אותנו אולם המשכנו בכל זאת. היום בסופרמרקט הכל נקי - ללא קוצים - פרי מאוד טעים אולם לידיעתי גם גורם לעצירות.
 

ora11

New member
אצלי בבית יש תעשית יין מרימונים

וגם סירופ רימונים החצי שלי קוטף רימונים חמוצים| ומהם מכין יין. טעים טעים וגם משכר
 
אורה ,תשאירי השבילי איזה בקבוקון

קטן לטעימה!!!!!! זה יין ,או שזה יותר דומה לליקר.
 

ora11

New member
אנחנו קוראים למשקה ליקר

יין עושים מענבים. בכיף אשאיר לך בקבוקון לילה טוב.
 
למעלה