רעיונות לבישול איטי CROCKPOT

חמוטל

New member
רעיונות לבישול איטי CROCKPOT

מחפשת מתכונים ורעיונות לסיר בישול איטי - CROCKPOT
 

bali

New member
מנהל
תבשיל קדירה

אם אני לא טועה ומדובר במין סיר חימר עם מכסה ששמים בתנור, מה שאני בדרך כלל עושה בו זה ככה: אני לוקחת תפוחי אדמה וחותכת אותם לקוביות גדולות, מתבלת בשמן, פפריקה, שום מלח ופלפל, מוסיפה גם חלקי עוף שונים מתובלים בצורה זהה (או בתוספת קטשופ ורוטב סויה) ופשוט מכניסה את העסק לתנור עד שהעוף מבושל. זה פשוט וקל וטעים מאד. ענבל.
 
עוף עם שורשים

שפירסמתי לפני כמה שנים במעריב, ויום אחד אמא שלי הכינה אותו לצהריים של שישי, בקדירה המדוברת. ויצא לה מדהים. פשוט אמא שלי ידועה בשחיטת העוף שוב ושוב 0הוא תמיד יבש אצלה, חוץ מאשר בקולה) ואני טפחתי לעצמי על השכם, וגם קצת לקדירה על המכסה... סתם נסחפתי הנה מתכון שמתאים במיוחד למזג האוויר הסגרירי שמנסה להתמקם כאן. עוף עם שורשים עוף מפורק ל- 6 מנות 2 שורשי סלרי גדולים 2 שורשי פטרוזיליה גדולים ½ ק``ג ארטישוק ירושלמי 2 תפוחי גרנד קלופים וחתוכים לקוביות 3 שיני שום פרוסות ½ כוס עלי נענע קצוצים 2 כפות קימל טחון ½ כוס שמן זית מלח, פלפל מחממים תנור לחום גבוה של ° 200 . שוטפים וקולפים את השורשים. חותכים לקוביות גדולות. בקערה מערבבים את שמן הזית הקימל והנענע. מוסיפים את חלקי העוף ומושחים אותם היטב בתערובת. בתבנית מניחים את חלקי העוף, הירקות, השום, התפוחים והשמן. מתבלים במלח ופלפל. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור לחצי שעה. מסירים את רדיד האלומניום וצולים כחצי שעה, עד שהעוף מבושל ומושחם. מגישים בלווי סלט ירוק ועלי נענע טריים.
 
למעלה