שאלה בנושא אקטיביות של יוגורט

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
האם מנסיון שלכם/כן יוגורט שהוקפא והופשר אח"כ עדיין יכול לשמש כסטרטר להכנת יוגורט חדש ?

בשנה האחרונה היו כבר כמה הפסקות ארוכות באספקת היוגורט במכלים הגדולים ואני נאלץ מדי פעם להכין לבד רק שהיוגורט בצנצנות הקטנות ממש לא לטעמי.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
האם מנסיון שלכם/כן יוגורט שהוקפא והופשר אח"כ עדיין יכול לשמש כסטרטר להכנת יוגורט חדש ?

בשנה האחרונה היו כבר כמה הפסקות ארוכות באספקת היוגורט במכלים הגדולים ואני נאלץ מדי פעם להכין לבד רק שהיוגורט בצנצנות הקטנות ממש לא לטעמי.
שלום שלום, טוב "לראות" אותך.
השתמשתי ביוגורט קפוא שהופשר לשם אפיית עוגות, לא לשם הכנת יוגורט אז לא יודעת.
חיפשת ברשת?
 
האם מנסיון שלכם/כן יוגורט שהוקפא והופשר אח"כ עדיין יכול לשמש כסטרטר להכנת יוגורט חדש ?

בשנה האחרונה היו כבר כמה הפסקות ארוכות באספקת היוגורט במכלים הגדולים ואני נאלץ מדי פעם להכין לבד רק שהיוגורט בצנצנות הקטנות ממש לא לטעמי.
יש יוגורט מאד איכותי אך יקר, בגביעים קטנים. יוגורט יווני מתוצרת יורו שלפעמים מופיע גם כמותג הבית של שופרסל. שווה לנסות. בהצלחה. מעולם לא ניסיתי להשתמש ביוגורט שהוקפא כסטרטר להכנת יוגורט חדש, כך שאין לי עצה טובה בנושא.
 
למעלה