שאלה לגבי בשרים

sugarcube

New member
שאלה לגבי בשרים

הי, שאלתי פעם ולא קיבלתי תשובה, אני אשאל יותר מדוייק כמה בשר מתכווץ לאחר בישול הכוונה לבשר בקר טחון לא קפוא בשר עוף טחון לא קפוא דגים קפואים בכמה אחוז זה יורד במשקל, סדר גודל תודה לעונים
 

my sunshine

New member
קצת

קשה לענות באחוזים ובמשקל. זה מאוד תלוי אם הבשר טרי, או קפוא... סורי, לא יכולה לענות לך במדויק על שאלה כזו.
 

sugarcube

New member
אבל כתבתי אם זה טרי או קפוא

ולא ביקשתי במדוייק, אלא סדר גודל - מתכווץ ב- 10% 20% שליש, רבע ??? יש פה מישהו שיודע??? זה חשוב לי
 
למעלה