שאלה לגבי עוגה
אני מקווה שאסביר את עצמי היטב...
בזמן האחרון כשאני אופה עוגה (לבנה או שוקולד) - העוגה יוצאת די מוכנה, אך יש מעליה שכבה קצת קשיחה שאפשר כאילו לקלף אותה....
זה אף פעם לא היה לי...ופתאום באפיות האחרונות זה קורה.
מישהו יודע מה זה, למה זה קורה ואיך למנוע את זה?
מקווה שהסברתי את עצמי..
חג שמח ותודה!
אני מקווה שאסביר את עצמי היטב...
בזמן האחרון כשאני אופה עוגה (לבנה או שוקולד) - העוגה יוצאת די מוכנה, אך יש מעליה שכבה קצת קשיחה שאפשר כאילו לקלף אותה....
זה אף פעם לא היה לי...ופתאום באפיות האחרונות זה קורה.
מישהו יודע מה זה, למה זה קורה ואיך למנוע את זה?
מקווה שהסברתי את עצמי..
חג שמח ותודה!