שאלה על לחמים
לאחרונה התחלתי לאכול לחמים בריאים יותר כי הבנתי את החשיבות. קניתי "לחם עינן" שעשוי מחיטה מלאה טרום נבוטה. ברשימת הרכיבים כתוב "קמח חיטה מלא", אבל בכתבות שונות שמצאתי באינטרנט נכתב שאי אפשר לדעת כמה ממנו הוא מקמח מלא וכמה מקמח לבן. האם לא מספיק שכתוב עליו שהוא מקמח מלא או שמא הלחם שופר מאז הכתבה? תודה. אגב, זו הכתבה שמציגה סקירה די טובה של סוגי הלחמים השונים: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2953988,00.html אשמח לתשובה
לאחרונה התחלתי לאכול לחמים בריאים יותר כי הבנתי את החשיבות. קניתי "לחם עינן" שעשוי מחיטה מלאה טרום נבוטה. ברשימת הרכיבים כתוב "קמח חיטה מלא", אבל בכתבות שונות שמצאתי באינטרנט נכתב שאי אפשר לדעת כמה ממנו הוא מקמח מלא וכמה מקמח לבן. האם לא מספיק שכתוב עליו שהוא מקמח מלא או שמא הלחם שופר מאז הכתבה? תודה. אגב, זו הכתבה שמציגה סקירה די טובה של סוגי הלחמים השונים: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2953988,00.html אשמח לתשובה