שאלת מנגל

netoy

New member
שאלת מנגל

האם אתם נוהגים להחזיק רשת מנגל נ"ג? או לחילופין איך עושים מנגל משפחתי כאשר לא ברור אילו מרכיבים יש בקבב שיתר המשפחה הכינה (או רכשה) וכו'? האם מחזיקים רשת אחת נ"ג? או שמא הגלוטן נשרף על האש ורק נמנעים ממגע ישיר בין הבשר של הצליאק לבין הבשר האחר? תודה גיא
 

מתי11

New member
לנו יש את המנגל הקטן שלנו נ"ג

אני תמיד מביאה איתי לכל פיקניק. יש לי גם רשת נקית גלוטן אבל לרב אני מביאה את המנגל.כך אני לא נלחצת מי שם ומה ומתי.
 

skooby

New member
מניסיון

אז ככה כן יש זיהום משני במנגל, במיוחד עם צולים עליו נקניקניות תוצרת בית ופיתות. כשאני מארחת במנגלים של אנים אחרים, אני מביאה את המנה שלי לא מבושלת ועטפה בנייר כסף, פחות טעים אבל בטוח. בבית יש לנו שני מנגלים קטנים,אבל יש גם שיטה אחרת קןדם מכינים את הנ"ג ואח כך את השאר.
 

netoy

New member
הסבר

האם האש לא שורפת את הגלוטן? אם לוקחים רשת ישנה (שכן היה עליה גלוטן, מן הסתם) ושמים עליה (עם הפרדת כוחות) את הנקניקיה של הילד (נ"ג), זה לא מספיק טוב, האם האש לא שרפה כבר את הגלוטן? אני כיום מכין את הנקניקיה בנייר כסף ואח"כ משפד אותה וחורך אותה 2-3 ס"מ מעל הרשת (עבודה ידנית קשה וחמה).
 
למעלה