שבת שלום לכולכם שתהיה לכולנו שבת קסומה ורגועה...שבת שלווה
ת תיקי וזיו שגן New member 31/10/08 #1 שבת שלום לכולכם../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif שתהיה לכולנו שבת קסומה ורגועה...שבת שלווה
שבת שלום לכולכם../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif שתהיה לכולנו שבת קסומה ורגועה...שבת שלווה
ז זיו האמיתי New member 31/10/08 #3 שבת שלום ומבורך לכל בית ישראל ובעיקר לבחור שעוזב זמנית את ארצינו הקטנטונת .. טיסה נעימה לך אח יקר סע לשלום וחזור בשלום .
שבת שלום ומבורך לכל בית ישראל ובעיקר לבחור שעוזב זמנית את ארצינו הקטנטונת .. טיסה נעימה לך אח יקר סע לשלום וחזור בשלום .
א אפיק המקורי New member 31/10/08 #4 שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo63.gif../images/Emo16.gif גם אני טס לי בשבוע הבא. אמנם רק לאילת הקרובה ולא לאוגנדה הרחוקה. אז טיסה נעימה וחופש נעים לכולם. תשמרו על הפורום שלא יברח.
שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo63.gif../images/Emo16.gif גם אני טס לי בשבוע הבא. אמנם רק לאילת הקרובה ולא לאוגנדה הרחוקה. אז טיסה נעימה וחופש נעים לכולם. תשמרו על הפורום שלא יברח.
ש שביק New member 1/11/08 #6 טיסה נעימה לטסים! אני נמצאת בשלב הצניחה! כל פעם שאני רוצה לרדת מהמיטה, עם הגבס, אני צריכה "לצנוח". שביק
טיסה נעימה לטסים! אני נמצאת בשלב הצניחה! כל פעם שאני רוצה לרדת מהמיטה, עם הגבס, אני צריכה "לצנוח". שביק
ה הלנה New member 1/11/08 #8 טיסה נעימה לכל הטסים../images/Emo160.gif וגם לצונחים... בת שבע תרגישי טוב.
ש שביק New member 3/11/08 #12 תודה אלמונית יקרה. אשתדל. בינתיים עושה לחיים "קרעכצאן" וזוכה לטיפול מסור ממנו. שיהיה רק בריא! משביק