איך שהוא יצא שנותרו לי כמה חבילות טורטיות (מהפיאסטה המקסיקנית שעשיתי בקיץ) ארוחת ערב צריך?
הכנתי שווארמה מבצל, פטריות מטוגנים יחד עם תבלינים אופיינים לשווארמה (תבלין לשווארמה, אבקת שום, כורכום מלח ופלפל שחור) בסוף הוספתי קופסת טונה
מסוננת עוד 2 דקות במחבת וזהו
מלפפונים ועגבניות חתוכים לקוביות קטנות
על הטורטיה מרחתי טחינה, הנחתי את "השווארמה" הירקות, עוד שליכתא מהטחינה וגלילתי
תענוג!
הכנתי שווארמה מבצל, פטריות מטוגנים יחד עם תבלינים אופיינים לשווארמה (תבלין לשווארמה, אבקת שום, כורכום מלח ופלפל שחור) בסוף הוספתי קופסת טונה
מסוננת עוד 2 דקות במחבת וזהו
מלפפונים ועגבניות חתוכים לקוביות קטנות
על הטורטיה מרחתי טחינה, הנחתי את "השווארמה" הירקות, עוד שליכתא מהטחינה וגלילתי
תענוג!