שוק אווז

BiggPoppa

New member
שוק אווז ../images/Emo235.gif

אתמול, בעודי עושה קניות ומחפש כתף לא מוכשר (אין במגה בול), נחה עיני על אריזה משובבת נפש: שתי שוקי אווז (כ - 800 גרם) באריזת ואקום קפואה. ראיתי שהאווז הונגרי ונראה טעים ביותר. קניתי. בטח שקניתי. אז - מה עושים איתו? מעולם לא הכנתי שוק אווז ואשמח למתכונים והצעות. קוואק קוואק.
 

ima2

New member
אווז

להפשיר להשרות לילה במיץ תפוזים עם תימין פלפל מלח וכולי לשים בתבנית עם רשת כדי שהשומן יזל ולאפות
 

ima2

New member
כמו רוסטביף

חום גבוה בהתחלה נגיד 220 ואחר כך להוריד זמן פחות משעה לא זוכרת תלוי באיזה גיל הוא הלך לעולמו אם הוא נפטר בשיבה טובה אז חבל על הזמן( כשלא הבנתי טוב ספרדית קניתי במקום עוף תרנגולת ל20 איש וזה לעולם לא התרכך) אפשר ורצוי להרטיב עם במשרה מדי פעם עוד שיטה היא זיגוג של דבש וסויה ולימון זה יוצר מעטה שחום אבל עם תפוז ואפילו קצת ליקר ברוטב מעדן
 
למעלה