שלום לכולם
אודה לעזרתכם

שלום לכולם
אודה לעזרתכם

הכנו 150 עוגיות מבצק סוכר (רק בצק סוכר) מתוך 300 סה"כ שאנחנו מתכוונים שיהיו לנו לחתונה שלנו.
העניין הוא שהחתונה רק עוד 3 שבועות.
כיצד שומרים את העוגיות שכבר יש?
בקרטון פתוח?
בשקית ניילון? קופסאות פלסטיק? (זה לול להירטב מהלחות שתיווצר בפנים, לא)?

מישהו/י יכול בבקשה לעזור ולהגיד כיצד שומרים 3 שבועות עוגיות סוכר (לאחר שהתייבשו כבר כמובן)?

בתודה מראש
 

net the jet

New member
אם זה רק בצק סוכר קרוץ , לייבש טוב טובכ

מה ימים באויר הפת׳וח, ואז אין בעיה להכניס כבר לצלופן או לאיך שאתם רוצים להגיש את זה . אין בעיה לשמור בקופסה
 
תודה, ומה לגבי

לשמור את זה בקרטון פתוח? האם זה בסדר?
(אנחנו שמים כל אחד בשקית מבד אורגנזה)
 
למעלה