שמנת כפולה

billy milligan

New member
שמנת כפולה

המתכון שלי לטירמיסו הוא באנגלית וכתוב שם double cream משהו יודע מה אני יכול למצוא בסופר שיחליף? אגב המתכון מאוד פשוט להקציף ביצה עם אבקת סוכר לחבר את השמנת עם מסקרפונה לחבר הכל ביחד. למזוג על בישקוטים רווים בקפה וליקר שקדים לפזר קקאו ולרוץ לחדר כושר
 

bali

New member
מנהל
DOUBLE CREAM = שמנת מתוקה

רצוי עם כמה שיותר אחוזי שומן (למשל הקצפת העמידה של תנובה עם 38% שומן)
 

billy milligan

New member
ה double cream שאני מכיר

זה עם 60% שומן. טירמיסו זו עוגה עם המון שומן. במסקרפונה לבד יש כמעט 50%. כל הקצפות בישראל (תנובה, יטבתא, השף הלבן) הן רק 38%. יש משהו אחר?
 

bali

New member
מנהל
בארץ שלנו אין משהו אחר...

אפילו קרם פרש כבר לא מייצרים פה.
 

billy milligan

New member
בדיוק רציתי לשאול

איפה משיגים קרם פרש. בכל מקום אמרו לי שאולי בשבועות.
 

clcl

New member
../images/Emo207.gifקרם פרש ביתי

קרם פרש ביתי החומרים: 1 שמנת מתוקה 2-3 כפות יוגורט עז טעם או שמנת חמוצה אופן ההכנה: לצקת חבילת שמנת מתוקה לקערית עמוקה (כמו לדגנים). להוסיף 2-3 כפות יוגורט או שמנת חמוצה ולערבב. לחמם במיקרו (כן!) למשך דקה, הפסקה ועוד חצי דקה. לעטוף בניילון נצמד, להניח מחוץ למקרר למשך 24 שעות ואח"כ לאפסן במקרר- מחזיק מעמד לפחות שבוע. מקור המתכון: דוד ממיתר, אורט
 

bali

New member
מנהל
זה אכן כך...

רק בשבועות מייצרים קרם פרש, והוא על המדפים שבועיים-שלושה ונעלם.
 

billy milligan

New member
נראה? זה עניין של משקפיים

לא יודע מה זה שקף ברינג' מס 24, אבל אני לא משתמש בגלטין. והמתכון הזה הרבה יותר מסובך משלי. בכל מקרה בנתיים אני משתמש בשמנת רגילה.
 

סיוי 24

New member
רשמתי נראה כי לא ניסיתי אותו...

ואני מכירה את המתכונים של לונה, הם מצויינים אחד אחד, בקיצור- זאת הייתה רק הצעה ידידותית, אני אישית מעדיפה מתכונים שלי או כאלו שנוסו והומלצו ע"י חברי הפורום. בהצלחה ויום טוב.
 

billy milligan

New member
בדיוק

לא מכיר את לונה והתמונה נראית יופי ואולי אני אנסה פעם. תודה בכל אופן
 

סיוי 24

New member
../images/Emo45.gifאכן זה התחליף המצוי בארץ

המוצר האנגלי מכיל 48% שומן (אימל'ההההה) למי שמעוניין להרחיב את הידע בבקשה פה
 

clcl

New member
טורט טירמיסו (ללא ביצים)

טורט טירמיסו (ללא ביצים) ************************* תבנית קפיצית 30 ס"מ מומלץ להכין העוגה יום לפני ההגשה. החומרים הדרושים למלית הגבינה: 4 גביעי גבינת שמנת / מסקרפונה 4 שמנת מתוקה 4 שקיות אבקת סוכר 5 כפות מנוזליי ההשרייה 1 שקית ג'לטין כ- 2 חבילות של בישקוטים אבקת קקאו "מוצרט" למשרה: 6 כפיות נס קפה (אני משתמשת בפלטינום) 1 כוס מים חמים 1/2 כוס אייריש קרים - זה מרים את העוגה לגבהים אחרים לחלוטין! 1/2 כוס ליקר קפה אופן ההכנה: 1. הכנתי את נוזלי המשרה. 2. הקצפתי את הגבינה + השמנת המתוקה + אבקת הסוכר ובהמשך 5 כפות מהמשרה. 3. המסתי הג'לטין במעט מים חמים והוספתי במהירות למיקסר. 4. הנחתי בישקוטים על תחתית התבנית, וסגרתי את כל הרווחים, יצקתי באמצעות כף את נוזלי המשרה - בהדרגה - לא להציף. 5. ריפדתי בפס שקף את פנים דופן התבנית. 6. יצקתי חצי מבלילת הגבינה על שכבת הבישקוטים הראשונה. 7. טבלתי שכבה נוספת של בישקוטים אותם נעצתי בעדינות בשכבת הגבינה. 8. שטחתי את יתרת הגבינה ופיזרתי אבקת קקאו על פני העוגה. להגשה - לפתוח את תבנית העוגה, להסיר את פס השקף - וזהו. להנאתכם. מקור המתכון: חנהל'ה
 
אני חייבת לומר................

שזאת אחת העוגת העשירות ביותר שראיתי.... היא לא יוצאת מאוד מתוקה עם 4 שקיות אבקת סוכר ?????????
 
../images/Emo13.gif יש קטנות?

לא ידעתי....מכירה רגילות שכאלה
 
למעלה