שרשור בוקר היום ה89 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

tarimulu

Well-known member
סתיו לשי: וואי, ג׳חנון מדהים עשית, אחד הטובים, מרגיש כאילו קנינו אותו, אמאלה איזה טעים, הכי טעים שהיה פה, הכי טעים שאכלתי, באמת, תקשיבי, אחד הג׳חנונים, את יודעת שאני לא מפרגנת סתם. איך עשית את זה?

מעתוק: כן, נדיר, נדיר, ברמות

שי: איזה כיף, לבריאות. עשיתי משהו עם סילאן כמו שספיר עשתה
 

שיבא 78

Well-known member
סתיו לשי: וואי, ג׳חנון מדהים עשית, אחד הטובים, מרגיש כאילו קנינו אותו, אמאלה איזה טעים, הכי טעים שהיה פה, הכי טעים שאכלתי, באמת, תקשיבי, אחד הג׳חנונים, את יודעת שאני לא מפרגנת סתם. איך עשית את זה?

מעתוק: כן, נדיר, נדיר, ברמות

שי: איזה כיף, לבריאות. עשיתי משהו עם סילאן כמו שספיר עשתה
וואלה?
כל הכבוד לה וכל הכבוד לשי ושניר.
כשמגיע - מגיע.
 

עדגיל

Well-known member
סתיו לשי: וואי, ג׳חנון מדהים עשית, אחד הטובים, מרגיש כאילו קנינו אותו, אמאלה איזה טעים, הכי טעים שהיה פה, הכי טעים שאכלתי, באמת, תקשיבי, אחד הג׳חנונים, את יודעת שאני לא מפרגנת סתם. איך עשית את זה?

מעתוק: כן, נדיר, נדיר, ברמות

שי: איזה כיף, לבריאות. עשיתי משהו עם סילאן כמו שספיר עשתה
שיחות ברומו של עולם. מעשה בג'חנןן
 

אופה קטנטנה

Well-known member
אני שדודה על גווני מאפים,
אל תראי את זה כך סתם.

אומר לך למה,
אחד מיסודות הקונדיטוריה והאפיה,
הוא כימיה בכלל.

יש אפקט ששמו אפקט מייארד, על שמו של הכימאי הפראנסאווי בעל אותו השם.
האפקט הזה מדבר על שמתרחש בין חום לסוכר, והקרמלזציה הן בטעם והן בגוון.
 

עדגיל

Well-known member
אני שדודה על גווני מאפים,
אל תראי את זה כך סתם.

אומר לך למה,
אחד מיסודות הקונדיטוריה והאפיה,
הוא כימיה בכלל.

יש אפקט ששמו אפקט מייארד, על שמו של הכימאי הפראנסאווי בעל אותו השם.
האפקט הזה מדבר על שמתרחש בין חום לסוכר, והקרמלזציה הן בטעם והן בגוון.
גיגלתי מיארד - ממש מדע!!
 

אופה קטנטנה

Well-known member
תראו גיפ של הג׳חנון,
בא לי לראות את הגוון.


בגדול, ג׳חנון לובש גוון קרמל.
טוו לפה, טון לשם.

סילאן מעצם הגוון הכהה של התמר,
בניגוד לדבש, מכהה את הג׳חנון.
 

GALxp

Well-known member
ובסקר הזוכה של העונה:
34.96% סתיו
16.81% יענקי
14.87% שי
11.25% שניר
10.21% אברהם
6.31% יובל
2.94% ליאל
2.62% עדן
 
מצב
הנושא נעול.
למעלה